• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

30.03.2018

09:35

(FOTO) LEO DIKAPRIO PONOVO ZALJUBLJEN! Najpoželjniji neženja smuvao novu manekenku!

Showbiz

(FOTO) LEO DIKAPRIO PONOVO ZALJUBLJEN! Najpoželjniji neženja smuvao novu manekenku!

Podeli vest

Američki glumac Leonardo Dikaprio dugo je nosio titulu najpoželjnijeg neženje u Holivudu. Osvajao je srce najlepšim ženama sveta, a već duži vremenski period, prema pisanju stranih medija, u emotivnoj je vezi sa argentskim manekenkom Kamilom Morone

Početkom godine američki tabloidi su počeli da pišu o emotivnoj vezi glumca Leonarda Dikaprija i modela Kamile Morone. 

Mnoge nije začudila ova vest, s obzirom da je poznato da je glumac slab na manekenke, ali je mnogima zapala za oko velika razlika u godinama između njih. Lepa Argentinka ima samo 20 godina, a Leonardo 43. 

Ipak, njima očigledno godine ne predstavljaju nikakav problem, te su se Leo i Kamila su se upustili u vezu i sve više vremena provode zajedno.

Iako su se do sada uspešno krili od medija, te ignorisali sve novinske članke, slavni par su primetili paparaci tokom romantične šetnje u Holivudu. 

Zaljubljeni par se očigledno upravo probudio, te je posetio lokalni restoran u kome su kupili doručak i kafu. 


Kamila ga je prigrlila k' sebi i sve vreme ga držala ispod ruke.



Tomorrow

Објава коју дели Camila Morrone (@camimorrone) дана 27. Дец 2016. у 1:23 PST





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija