• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

01.04.2018

14:45

(VIDEO) NIJE TI NI DO KOLENA: Vikend objavio album, sve pesme posvećene Seleni i Beli Hadid!

Showbiz

(VIDEO) NIJE TI NI DO KOLENA: Vikend objavio album, sve pesme posvećene Seleni i Beli Hadid!

Podeli vest

Dvadesetosmogodišnji muzičar Vikend objavio je novi album pod nazivom "My Dear Melancholy". Mnogi smatraju da je u tekstovima "potkačio" bivšu devojku Selenu Gomez

Kako bi razumeli celu priču, prvo da se podsetimo kako je glasio ljubavni četvorougao koji se dogodio: manekenka Bela Hadid je bila u vezi sa The Weeknd, dok je Selena Gomez bila još ranije u vezi sa Džastinom Biberom. 

Došlo je do raskida u oba slučaja, a Selena se smuvala sa The Weeknd, da bi se ta romansa nakon nekoliko meseci okončala i pevačica se vratila u naručje kanadske pop zvezde (mada su i oni ponovo nedavno raskinuli). Nadamo se da ste ispratili...

E, sad. The Weeknd je objavio album pod nazivom "My Dear Melancholy" gde je rekao neke ne baš lepe stvari u vezi sa Gomezovom, ali i navodno istakao da je napravio grešku što se tiče Bele.

Reuters

U pesmi pod nazivom "Wasted times" kaže sledeće: 

- Potrošio sam vreme sa nekim drugim, nije ti bila ni do kolena. Sve te devojke te žele samo dok dobijaš, ali ti si bila sa mnom od početka. Znam da sada ni ne razgovaramo, nadam se da znaš da je ova k**** i dalje opcija.

Iako pevač nije imenovao nijednu, u stihu gde kaže: "Jahala si konje, pa jaši kao šampion", naterala je fanove da pomisle da je mislio na manekenku koja je ranije volela da jaše konje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na stranu što je Seleni rekao da Beli nije do kolena, tu se nije zaustavio. U numeri "Call out my name" naziva vezu sa njom "greškom" i čak sugeriše da joj je ponudio bubreg kada je pevačici bila potrebna transplatacija, ali da ga je ona samo iskoristila.

- Našli smo se, pomogao sam ti da se izboriš iz slomljenog mesta. Pružila si mi utehu, ali zaljubljivanje u tebe je bila moja greška. Zamalo sam isekao deo sebe za tvoj život. Pretpostavljam da sam bio samo još jedna usputna stanica dok se ne odlučiš šta želiš.

Auč.

Fanovi su svakako zahvali i Beli i Seleni što je The Weeknd napravio odličan album zahvaljujući odnosima sa njima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija