• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

08.04.2018

12:36

(FOTO) ISTA ANĐA: Nova devojka Breda Pita je 32 godine mlađa verzija bivše supruge!

Showbiz

(FOTO) ISTA ANĐA: Nova devojka Breda Pita je 32 godine mlađa verzija bivše supruge!

Podeli vest

Od kako su, pre dve godine, Bred Pit i Anđelina Džoli okončali svoj brak, mediji su slavnog holivudskog glumca povezivali sa brojnim pripadnicama lepšeg pola. On većinu takvih glasina nije potvrdio, ali ni negirao

Svetski mediji, koji prate život poznatih ličnosti, poslednjih dana 53-godišnjeg glumca dovode u vezu sa 32 godine mlađom koleginicom, britanskom glumicom Elom Parnel. Pit je Elu angažovao u svojoj novoj seriji "Sweetbitter", i namerava lično da je podučava i sprema za ulogu.

Međutim, ono što svima najviše pada u oči i oko čega su saglasni, jeste da Ela neverovatno liči na Bredovu bivšu suprugu Anđelinu Džoli.

Објава коју дели Ella Purnell (@ella_purnell) дана 13. Сеп 2017. у 4:31 PDT



Објава коју дели Ella Purnell (@ella_purnell) дана 1. Авг 2017. у 11:51 PDT


Anđelina nije baš najbolje prihvatila Bredovu novu izabranicu, pošto smatra da je Ela premlada za njenog bivšeg supruga. Džolijeva je, navodno, prokomentarisala da se u ovom slučaju radi o "klasičnoj krizi srednjih godina".

Објава коју дели Ella Purnell (@ella_purnell) дана 12. Феб 2018. у 3:37 PST


Објава коју дели Ella Purnell (@ella_purnell) дана 29. Мар 2018. у 2:45 PDT


Објава коју дели Ella Purnell (@ella_purnell) дана 15. Јан 2018. у 9:27 PST




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija