• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

08.04.2018

14:59

(VIDEO) KEJT HADSON TRUDNA! Poznata glumica uskoro majka po treći put

Showbiz

(VIDEO) KEJT HADSON TRUDNA! Poznata glumica uskoro majka po treći put

Podeli vest

Američka glumica Kejt Hadson u svojoj poslednjoj objavi na Instagramu saopštila je da čeka dete sa dečkom Deni Fudžikavom

Glumica Kejt Hadson, koja ima dva sina iz dve prethodne veze, već nekoliko meseci je trudna sa dečkom Deni Fudžikavom. 

Zvezda filma "Kako izgubiti dečka za deset dana" več duže vreme nije bila aktivna na društvenim mrežama upravo zbog drugog stanja. 

 - Bilo mi je muka kao nikada do sad -  objasnila je Kejt i objavila video-snimak za zabave u kome je otkrila pol bebe.

Svako od okupljenih članova porodice, ali i prijatelji imali su zadatak da borje do tri pre nego što puknu baloni iz kojih su ispale roze konfete i mali baloni, što je znak da nosi devojčicu. 

 - Pokušavali smo da držimo trudnoću daleko od očiju javnosti koliko god je bilo moguće. Prevelik je izazov kriti se, to je iscrljujuće. Moja deca, Deni, ja i cela porodica smo veoma uzbuđeni. Stiže nam mala devojčica - napisala je.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija