• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

10.04.2018

15:27

(FOTO) OVO JE NOVA LJUBAV BREDA PITA? Šest meseci tajnih sastanaka

Showbiz

(FOTO) OVO JE NOVA LJUBAV BREDA PITA? Šest meseci tajnih sastanaka

Podeli vest

Ljubavna veza Breda Pita i cenjenje profesorke arhiterkture Nere Oksman datira još od prošle jeseni, od kada je glumačka zvezda posećivao institut u kome ona radi, piše Dejli mejl

Pedesetčetvorogodišnji glumac Bred Pit i profesorka arhitekture Neri Oksman upoznali su se povodom arhitektonskog projekta na MIT, gde ona radi kao profesorka saradnik na katedri za Umetnost u medijima i nauci. 

Iako mediji nisu znali od kada je tačno njihov odnos prerastao u romansu, u javnosti su ce pojavile fotografije koje dokazuju da se njih dvoje viđaju oko šest meseci.

Naime Bred je u novembru mesecu bio u poseti Oksmanovoj na njenom institutu, kada se fotografisao sa pet žena. Studentkinja Keti Kamezind je ovu fotku objavila na svom Instagramu, a zanimljiva je činjenica da je Neri izbegla poziranje sa njima. 

Ipak, kako piše "Pipl", postoji još jedna fotka Breda i Nere, ali je u međuvremenu izbrisana sa društvene mreže. 

Kolege lepe profesorke Nera je oopisiju kao genijalca, ali i predivnu osobu.

Za sada se ni Bred ni Neri nisu oglašavali u medijima, a poznato je da je glumac izjavio da ga Nera fascinira u svakom pogledu. 

 - Njih dvoje odmah su 'kliknuli' jer dele istu strast prema arhitekturi, dizajnu i umetnosti. To bismo mogli opisati kao profesionalno prijateljstvo, ali Bred je veoma zainteresovan za nju' .  kazao je izvor za ''Pejdž siks.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija