• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.04.2018

14:44

SAMO PI*KETINE TUKU ŽENE! Pevačice pružile podršku Nataši Bekvalac!

Showbiz

SAMO PI*KETINE TUKU ŽENE! Pevačice pružile podršku Nataši Bekvalac!

Podeli vest

Poznate ličnosti osudile su Luku Lazukića koji je jutros pretukao Natašu Bekvalac!

IT stručnjak i preduzetnik Luka Lazukić fizički je nasrnuo na suprugu Natašu Bekvalac koja je pre samo mesec i po na svet donela ćerku Katju. Pevačica je Luku prijavila policiji, nakon čega je otišla u Urgentni centar gde su joj konstantovane povrede.

Marija Šerifović i Ivana Pteres brutalno su osudile nasilje u porodici. Pevačice su se oglasile na društvenim mrežama i pružile podršku pop pevačici.

"Šmekeri pa tuku žene! Pi*ketine obične, fuj! Drži se N" napisala je Marija na Instagramu.

printscreen

Ivana Peters se oglasila na Tviteru gde je napisala da ne postoji opravdanje za nasilje.

NATAŠU BEKVALAC BRUTALNO PRETUKAO MUŽ! Napao je mrtav pijan, pevačica završila u Urgentnom centru!

Pevačica Mia Borisavljević, koja je i sama bila žrtva nasilja i koja je nedavno, kao i Nataša, postala majka, oštro je osudila ovaj postupak muža svoje koleginice:

- Sram ga bilo, rodila mu je dete pre mesec dana! Nema opravdanja za njegov postupak, ako je istina sve što je izašlo u javnost. Bog će mu sve vratiti! - rekla je vidno potresena Mia za portal Pink.rs.

Mira Škorić takođe je šokirana ovim događajem.

- Zatečena sam! Nataša i Luka su mi delovali kao skladan i srećan par, nisam ni slutila da može da dođe do ovoga. Nataša je sjajan drug i kolega. Ako vam je tačna informacija, onda je ovo za osudu i ne sumnjam u naš zakon.

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa saoseća se sa pevačicom.

- Šta da kažem... Ovo je prestrašno! Saosećam sa svakom ženom koja to doživi, a da ne govorimo o činjenici da se Nataša tek porodila. Ja najbolje znam kako joj je. Ovo je za svaku osudu i najstrožu kaznu. Šta reći za nekog ko može da digne ruku na svoju zenu i majku svog deteta. Dno dna - izjavila je Sonja.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 5 godina

Taj što nosi suknju,bolid,očekivalo se da je slabić,nesiguran u sebe,iskompleksiran,iz kafane pijan dolazi u sveti prostor,u blizinu bebe,očekivalo se da će tući ženu,majku,porodilju,biće koje još nije iz babinja izašla. Siledžiju u zatvor.

Mili

pre 5 godina

Onda je Srbija puna pic.etina. Bojim se da je gospodja Natasa opet teatralno istupila, pa se o ovome u nasim novinama pise vise nego o Siriji. Istini za volju, nije tako interesantno. Ako je kriv, bice kaznjen, a ona je hvazla Bogu, ziva i zdrava. Nije lepo i nije muski tuci zene, pogotovo dok doji i ima malu bebu. POstoje reci i postupci, a ne udri slabijeg.

grckizet

pre 5 godina

Blizu male bebe koja ima samo 2 meseca??? To nije normalno. Znam da nije lako biti Tata, al to je neprihvatljiv....

Lala iz Banata

pre 5 godina

У Србији, муж има право да туче своју жену....?! У .... - Нужној Одбрани...!

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija