• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2018

17:56

TONI CETINSKI JEDVA ČEKA KONCERT U BEOGRADU: Snovi su najlepša stvar svakog čoveka, postoje zato da bi se sanjali

Showbiz

TONI CETINSKI JEDVA ČEKA KONCERT U BEOGRADU: Snovi su najlepša stvar svakog čoveka, postoje zato da bi se sanjali

Podeli vest

Toni Cetinski će beogradskoj publici predstaviti nove pesme sa albuma "Kao u snu" 26. i 27. aprila u Sava Centru 

Na Tonijevom dvanaestom studijskom albumu 'Kao u snu'  nalazi se šesnaest pesama, a on je rekao da kad je prvi put video tekst pesme 'Kao u snu', ni u jednom trenutku se nije dvoumio oko naslova albuma. 

- Snovi su najlepša stvar svakog čoveka i postoje zato da bi se sanjali. Ovaj album i pesma 'Kao u snu', su jedan od mojih lepših snova, pa je iz tog razloga i ostao taj naziv- rekao je pevač.

Promo

Uz vec obavljene singlove 'Laku noć', 'Nemam sreće s tobom' i naslovnu 'Kao u snu', svojevrsni bonus albuma su akustična verzija naslovne pesme, te dva poznata dueta 'Zabluda' sa Željkom Joksimovićem i 'Tugo moja' sa Jacquesom Houdekom. Od ostalih pesama posebno se istice 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe' legendarnog Miroslava Rusa, te 'General bez činova' Aleksandre Milutinović.

Toni o saradnji sa mladim rediteljem Paolom Đentilinijem koji mu je radio spot za pesmu "General bez činova", kaže da je to bila sudbina i da su se obojica skoro vratila u Rovinj, gde je spot i snimljen.

Promo

Đentilini je reditelj i majstor specijalnih efekata školovan u Pragu, Londonu i Los Angeleseu, a bio je zadužen i za celokupni vizuelni koncept novoga albuma „Kao u snu".

Đentilini je za snimanje spota rekao da je tražio nešto posebno, carobno i filmsko, a da ne izgleda kao tipičan muzički video. 

- Za potrebe snimanje spota napravili smo tri različita seta, posebne kostime, te adekvatnu masku kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita - rekao je reditelj.

Pogledajte kako izgleda i zvuči spot za pesmu 'General bez činova'.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija