• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2018

18:51

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA NASILNIKA! EVO ZAŠTO LAZUKIĆ NE SME U SAD: Suprug Nataše Bekvalac POD LAŽNIM IMENOM falsifikovao grčki pasoš u Americi!

Showbiz

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA NASILNIKA! EVO ZAŠTO LAZUKIĆ NE SME U SAD: Suprug Nataše Bekvalac POD LAŽNIM IMENOM falsifikovao grčki pasoš u Americi!

Podeli vest

Suprug pop zvezde Nataše Bekvalac Luka Lazukić putovao po svetu pod lažnim imenom * Predstavljao se kao Grk Loukas Lazoukits, pa mu je trajno zabranjen ulazak u SAD

Luki Lazukiću, koji je pre dve nedelje krvnički prebio ženu Natašu Bekvalac, zabranjen je ulazak u Ameriku jer je falsifikovao grčki pasoš! Muž pop zvezde je ranije putovao po svetu i predstavljao se lažnim imenom i prezimenom - kao Grk Loukas Lazoukits. 

Ozbiljno krivično delo

U dokumentu Stejt departmenta, do kojeg je naš list ekskluzivno došao, navodi se da je bivši košarkaš 2013. godine aplicirao za američku vizu, ali je odbijen uz obrazloženje da je koristio lažne isprave.

Informer

- Obaveštavamo vas da ne možemo da vam izdamo vizu zbog lažnog predstavljanja, korišćenja izmišljenog identiteta i falsifikovanja grčkog pasoša - navodi se u dokumentu koji je dostavljen Lazukiću.

Crno na belo 

Odbijena mu je viza zbog lažnog predstavljanja, korišćenja izmišljenog identiteta i falsifikovanja grčkog pasoša 
stoji u dopisu Stejt departmenta

Kako saznajemo, kada je Natašin suprug podnosio zahtev za vizu, nije očekivao da će isplivati ovaj detalj iz njegove mračne prošlosti.

- Luka je pre pet godina podneo zahtev za vizu, ali je odbijen jer je nekoliko godina pre toga koristio lažni identitet i falsifikovao grčki pasoš, što je ozbiljno krivično delo! Pošto su ga provalili, naravno da su mu zabranili ulazak u SAD - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Muvao ribu pred venčanje sa Natom

Kako Informer saznaje, Lazukić je nekoliko dana uoči svadbe sa Natašom Bekvalac muvao jednu devojku preko SMS poruka. To se događalo kada je par otputovao na Ibicu, gde su se i venčali 25. septembra prošle godine. I dok se Nataša spremala za romantičnu udaju na plaži, njen dragi se bez blama udvarao drugoj.

- Tri dana pred venčanje Luka je muvao devojku iz Beograda. Ona nije ni znala ko je Luka Lazukić i nije imala pojma da se tih dana ženi. Kada je posle videla u novinama da je izgovorio sudbonosno "da", pozvala ga je i izdrala se na njega: "Odakle ti ideja da me muvaš, a oženjen si. Sram te bilo!" Nataša je za sve to saznala mnogo kasnije, od jedne drugarice - kaže izvor blizak Bekvalčevoj. 

Pevačicin muž je pokušao da prevari konzulat, pa je aplicirao pod srpskim imenom:

- On se za vizu prijavio kao Luka Lazukić, misleći da će tako proći i da će dobiti papire. Međutim, to mu nije pošlo za rukom. Saznali su da se ranije predstavljao kao Loukas Lazoukits i pod tim imenom radio ko zna šta - ističe naš sagovornik.

Lagao i za godište

Lazukić je lažno ime i prezime koristio još dok se profesionalno bavio košarkom.

-  On je pre 15,20 godina godina igrao za nekoliko stranih klubova pod grčkim imenom i prezimenom. Tada je lagao i za godine, klubovima je govorio da je godinu dana mlađi, odnosno da je 1982. godište - navodi naš izvor. 

Luka u petak nije želeo da nam odgovori na pitanje zbog čega je falsifikovao grčki pasoš, kao i zbog čega je u dokumentima lagao koje je godište. 

Iz Amerike deportovan zbog tuče?

Inače, pre dve nedelje se pojavila informacija da je Lazukić 2011. godine deportovan iz Amerike jer je pretukao njihovog državljanina:

- On je 2011. uhapšen u Njujorku pošto je u jednom tamošnjem klubu fizički povredio tamnoputog mladića. Nakon što je pušten iz zatvora, Luka je deportovan iz zemlje i trajno mu je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države - pisali su beogradski mediji. 

Međutim, Natašin muž je demantovao ovu informaciju, ali nije želeo da otkrije zbog čega je nepoželjan u SAD. 

DAČA IKODINOVIĆ BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC ZABRINUT ZA ĆERKU: Polomiću Luku Lazukića ako mojoj Hani zafali dlaka sa glave!

ŠOKANTNO! LUKA PONIŽAVAO TRUDNU NATAŠU: Bio sam sa Ninom Seničar, SEDELA MI JE U KRILU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crnogorac iz Novog Sada

pre 5 godina

I šta stim sada je kriminalac,ajde bre.

Tanja

pre 5 godina

Novinari ispitajte dal ovaj nije izvrsio i neko ubistvo.Posto mu samo to jos fali u burnoj biografiji.

Stojan

pre 5 godina

Trebala je da vidi samo tu frizuru i tetovazu pa da pobegne sto dalje od njega.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija