• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2018

19:30

(FOTO) JOKSIMOVIĆI KUPILI VILU OD 2.500.000 EVRA od Ivane Mišković i Gorana Karića!

Showbiz

(FOTO) JOKSIMOVIĆI KUPILI VILU OD 2.500.000 EVRA od Ivane Mišković i Gorana Karića!

Podeli vest

Jovana i Željko Joksimović iskeširali su pravo bogatstvo Ivani Mišković i Goranu Kariću za luksuznu kuću na Senjaku

Željko i Jovana Joksimović kupili su vilu na Senjaku vrednu 2.500.000 evra od Ivane Mišković i Gorana Karića. Pevač i voditeljka su godinama živeli u stanu na Vračaru, ali su odlučili da se presele u luksuzniji dom kada je Jovana u oktobru prošle godine rodila bliznakinje Srnu i Anu.

Sa Ivanom i Goranom, svojim dugogodišnjim prijateljima, mesecima su pričali o kupovini njihove vile. Kako saznajemo, nedavno je pao dogovor, pa su Joksimovići postali vlasnici ove luksuzne nekretnine.

Bazen i igralište
Joksimovići u dvorištu imaju veliki bazen, ali i igralište za decu sa ljuljaškama, klackalicama..

"Ubice mog oca" se snimale u ovoj kući

Pojedine scene iz serije "Ubice mog oca" snimane su baš u ovoj vili. U njoj je živeo otac ubijene Milice Despotović, Jovan Despotović, kog je tumačio pokojni Nebojša Glogovac.Ivana Mišković je odlučila da ustupi svoju kuću zato što je njen brat Marko Mišković bio jedan od producenata serije.

- Vile na Senjaku su uvek na ceni, a ova je među najskupljim. Ima oko 20 ari placa, izuzetno je luksuzna i predivno uređena. Miškovićeva i Karić su mogli još veće pare da uzmu za nju, ali su odlučili da je prodaju Željku i Jovani za 2.500.000 evra. Joksimovići su stalno maštali da imaju ovako velelepnu kuću, dvorište za decu, a kada se Jovana porodila, definitivno su shvatili da im treba veći prostor. Vila njihovih prijatelja im se oduvek sviđala i kada su čuli da je prodaju, odmah su poželeli da je kupe - kaže izvor Informera blizak ovim bračnim parovima.

On dodaje da je Jovana posebno oduševljena novim porodičnim domom: 
- Sve u kući je veoma prostrano i uređeno do poslednjeg detalja. Kuhinja je prelepa, dnevna soba je veoma luksuzna. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe. Čak će i Željkova ćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imati svoj kutak. Željko planira da jednu prostoriju pretvori u studio kako bi mogao da radi kad god mu naiđe inspiracija za muziku - objašnjava naš sagovornik.

Informer
Svakom po soba
Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe. Čak će i Željkova ćerka iz prvog braka Mina, koja ponekad dolazi kod tate, imati svoj kutak

Joksimovićima se posebno dopada dvorište, koje će im biti prava oaza u kojoj će moći da provode vreme sa decom:

- Imaju divan bazen, ali i dečije igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama i svim drugih drangulijama za njihove klince. Kuća iz bajke. Mogu bukvalno sutra da se usele, sve je uređeno do poslednjeg detalja. Ipak, oni će neke delove preurediti po svom ukusu, tako da trenutno razgledaju i biraju nov nameštaj.

Željko i Jovana Joksimović juče nisu bili dostupni za komentar.

Vila opasana zidinama

Joksimovići će u svom novom velelepnom domu imati apsolutnu privatnost jer je dvorište vile opasano zidinama. Ekipa Informera je juče bila na njihovoj novoj adresi, međutim nikoga nije bilo kod kuće.

Komšije: Ne želimo Joksimoviće, Ivana i Goran su super

Informer

Ljudi koji stanuju na Senjaku nisu baš zadovoljni što će im se u komšiluk doseliti Željko i Jovana.- Ma šta će nam pevač, stalno će nam paparaci biti oko kuća. Nisam baš srećan što nam dolaze ti Joksimovići. Ivana i Goran su divne komšije. Uvek su nasmejani, fini, kulturni. Ma akademici su za te sa estrade - rekao nam je jedan čovek koji živi nekoliko kuća od nove vile poznatog para.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVI DOM JOKSIMOVIĆA

Informer


Informer


Informer


Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Zna li se ko je platio porez drzavi na taj iznos ili ce drzava da dere samo radnike i seljake

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija