• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

15.05.2018

10:06

(FOTO) HARI POTER U GAĆAMA NA ULICI! Glumac šokirao prolaznike na Novom Zelandu

Showbiz

(FOTO) HARI POTER U GAĆAMA NA ULICI! Glumac šokirao prolaznike na Novom Zelandu

Podeli vest

"Hari Poter" na sred ulice u centru Oklenda, u kućnom mantilu i donjem, vešu maše pištoljima ispred policajaca?

Kao da se upravo probudio izleteo iz kreveta i to u papučama u obliku lavljih šapa na nogama, i sa oružjem u rukama. 

Snimci koji su se brzo raširili po internetu, naterali su mnoge fanove popularnog dečaka čarobnjaka da se zapitaju šta se to sa njim zaista dešava. 

Nije, međutim, u pitanju nikakav očajnički potez, nego set za novi film u kome se glumac Danijel Redklif pojavljuje u glavnoj ulozi. 

Zvezda filmova o Hariju Poteru na Novom Zelandu snimanja film pod naslovom "Guns Akimbo", crnu komediju u kojoj se uz njega pojavljuje i glumica Samara Vejving.

Danijel tumači ulogu Majlsa, mladića koji putem društvenih mreža biva upleten u bizarnu igru u kojoj potpuni stranci bore do smrti kako bi zabavili publiku. 

On biva prinuđen da upotrebi, u borbi novostečene, gladijatorske veštine, kako bi oslobodio svoju devojku od kidnapera. Sve to se, naravno, uživo prenosi na internetu. 

Ipak, Redklif je poručio fanovima da ne brinu, ako ga u Oklendu vide prekrivenog krvlju i u modricama.

On the set of Guns Akimbo!

Објава коју дели Daniel Radcliffe (@daniel9340) дана 13. Мај 2018. у 12:04 PDT


On the set of Guns Akimbo!

Објава коју дели Daniel Radcliffe (@daniel9340) дана 13. Мај 2018. у 12:03 PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija