• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

15.05.2018

14:28

(FOTO) SLAVNA GLUMICA NASTAVLJA TEŠKU BORBU, RAK SE VRATIO! Šenon Doerti mora hitno na novu operaciju

Showbiz

(FOTO) SLAVNA GLUMICA NASTAVLJA TEŠKU BORBU, RAK SE VRATIO! Šenon Doerti mora hitno na novu operaciju

Podeli vest

Nakon što je prošlo dve godine od mastektomije, kada joj je odstranjena cela dojka, američka glumica Šenon Doerti moraće pod hitno da se podvrgne novoj operaciji rekonstrukcija dojke

Američka glumica Šenon Doerti podelila je sa celim svetom tužne vesti koje se tiču njene zloćudne bolesti. Nakon dve i po godine uporne borbe sa rakom dojke, kao i mnogobrojnih operativnih zahvata, ona se vratila u bolnicu, gde čeka novu hiruršku operaciju - rekonstrukciju dojke. 

Bivša zvezda Beverli Hilsa podelila je fotografiju iz bolničkog kreveta, sa majkom Rosom, koja joj daje ogromnu podršku. 

 - Volim te. Hvala što si uvek uz mene. Pisala bih više ali pilule protiv bolova me uništavaju - napisala je glumica ispod fotografije.

Podsećamo, pre dve i po godine glumici je dijagnostikovan rak dojke. Ona je tada dobro podnela vesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv bolesti. 

 - Da. Imam rak dojke i trenutno sam na terapiji. Nastavljam da jedem pravilno, vežbam i budem pozitivna u životu. Zahvalna sam svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršlci, i naravno, mojim obožavaocima koji stoje uz mene -  glumica je tada kazala.

U međuvremenu joj je urađena operacija mastektomije, a glumici je posebno teško palo kada je uzimala veličinu za svoje nove grudi. 

Nakon faze mirovanja i lečenja, a aprilu ove godine Doertijeva je kazala da se tumor vratio, ali da ostaje pozitivna uprkos lošim vestima. 

 - Kao što svi znaju, sledećih pet godina su najvažnije. Vraćanje se dešava stalno -  kratko je prokomentarisala, te naglasila da neće izgubiti pozitivan duh i da će nastaviti sa lečenjem.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SRBA

pre 5 godina

MNOGO GRAĐANA SRBIJE VODI TEŠKU BORBU ZA ŽIVOT POSLE NATO ZLOČINAČKOG BOMBARDOVANJA BOMBAMA SA OSIROMAŠENIM URANIJUMOM!!! ŠTO NE PIŠETE O TOME???

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17