• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.05.2018

18:30

GURNUO GA JE UZA ZID I ZAPRETIO MU! Gvinet Paltrou otkrila kako je Bred Pit zaštitio od manijaka Vajnstina!

Showbiz

GURNUO GA JE UZA ZID I ZAPRETIO MU! Gvinet Paltrou otkrila kako je Bred Pit zaštitio od manijaka Vajnstina!

Podeli vest

Glumica Gvinet Paltrou opisala je u emisiji Hauarda Sterna detalje o večeri kad se njen tadašnji dečko Bred Pit suprotstavio Harviju Vajnstinu nakon što je saznao da ju je seksualno uznemiravao, piše Dejli mejl

Paltrou kaže da su 1995. bili na premijeri Hamleta na Brodveju kada je Pit spazio Vajnstina i gurnuo ga je uza zid i rekao mu: "Ako se ikad ponovo zbog tebe bude osećala neprijatno, ubiću te!". 

To se dogodilo nedugo nakon što je i Džejson Prisli, poznat po ulozi u seriji "Beverli Hils 90210" rekao da je udario Vajnstina. 

Reuters

BRED PIT snima film o Harviju Vajnstinu! A NEKADA JE GLUMIO U NJEGOVIM FILMOVIMA!

Glumica je rekla da se osećala čudno i da nije imala pojma da će Vajnstin pokušati da joj priđe, prenose mediji. 

Odmah sam rekla Pitu što se dogodilo. Bila sam jako uznemirena, a upravo sam bila potpisala dva filma za tog čoveka - kazala je Paltrou. 

Reuters

Harvi Vajnstin

ZAIGRALA MEČKA: Vajnstinova kompanija podnela zahtev za bankrot!


Ona je prvi put progovorila o ovoj temi prošle godine za Njujork tajms i tako postala jedna od prvih glumica koja je javno optužila čuvenog producenta. 

-Bila sam još dete i strašno uplašena. Kad sam stigla u hotel, on je počeo da me masira i pozvao me je da mu se pridružim u spavaćoj sobi. Bila sam očajna. Dotad sam ga smatrala nekakvim "ujakom Harvijem" - istakla je Paltrou. 

Nakon što ga je odbila, producent je počeo da viče na nju i upozorio je da nikome ne sme da kaže šta se dogodilo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija