• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

30.05.2018

12:43

DŽONI DEP OTKRIVA: Volim Ruskinje, privlači me njihov slovenski izgled!

Showbiz

DŽONI DEP OTKRIVA: Volim Ruskinje, privlači me njihov slovenski izgled!

Podeli vest

Tokom posete Moskvi, u koju je stigao u okviru svetske turneje benda Hollywood Vampires, slavni holivudski glumac Džoni Dep je izjavio da voli žene iz Rusije

Dep je rekao da Ruskinje imaju posebne karakteristike i priznao da ga privlači njihov "slovenski izgled". 

Glumac, kome je časopis "Pipl" dodelio laskavu titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu, rekao je da ruske devojke u očima nose "hiljade godina kulture", izgled koji, kako je naveo, mora da vam se dopadne.

Tokom boravka u Rusiji, Dep je prošetao centrom Moskve, posetio kuću - muzej ruskog avangardnog pesnika Vladimira Majakovskog i fotografisao se kraj statue Josifa Staljina na Crvenom trgu, navodi Sputnjik

(FOTO) DŽONI DEP PROMENIO IMIDŽ! Fanovi nezadovoljni: Šta si to uradio?


Dep u bendu Hollywood Vampires, koji će održati koncert i u Sankt Peterburgu, nastupa sa pevačem Alisom Kuperom i gitaristom benda Aerosmith Džoom Perijem.

Glumac, koji je i ranije boravio u Rusiji, rekao je da se Moskva promenila i da po mnogo čemu postaje slična Parizu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car Samoilo

pre 5 godina

I ja tako mislim. Za ruske zene i rusko naoruzanje nema pandan na svetu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija