• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

31.05.2018

20:27

NATA MORALA DA ODRADI 20.000 EVRA LUKINOG DUGA: Pop pevačica rintala da bi pokrila troškove muža!

Showbiz

NATA MORALA DA ODRADI 20.000 EVRA LUKINOG DUGA: Pop pevačica rintala da bi pokrila troškove muža!

Podeli vest

Nataša Bekvalac je od svojih honorara za nastupe plaćala gazdama klubova račune koje im je u lokalima pravio Luka Lazukić

Nataša Bekvalac je odradila nekoliko nastupa za džabe da bi isplatila 20.000 evra duga svog supruga Luke Lazukića! 

Pevačica nije želela da se blamira po gradu slušajući priče kako njen muž po klubovima pije na crtu, pa se dogovarala sa gazdama tih lokala da od njenog honorara odbijaju novac koji im Luka duguje.

 Bilo ju je sramota
Htela je da umre od blama kad su joj pričali kako je Lazukić po raznim lokalima jeo i pio "na mufte"
Izvor Informera

Izbegavao tezge

- U početku je Luka išao na svaki Natašin nastup, ali je odjednom prestao. Nati je bilo čudno, čak pomalo i krivo što ne ide s njom da joj bude podrška. Pitala ga je u više navrata zašto nema potrebu da bude sa njom na tezgama, ali joj je on stalno davao izgovore: "Umoran sam", "Ne ide mi se u tu gužvu", "Imam već nešto dogovoreno"...Međutim, Nataša je ubrzo saznala zašto Lazukić izbegava određene noćne klubove u kojima se našao na listi dužnika - započinje izvor blizak paru.

Našao cimera da mu plaća kiriju

Da Lazukić ima poveću zmiju u džepu, dokazuje i to što je pre braka sa pevačicom našao cimera kako on ne bi morao da plaća kiriju i ostale dažbine:
- Luka je iznajmio stan, ali pošto nije imao novca da ga plaća, pozvao je druga da budu cimeri, a onda mu uvalio da plaća i kiriju, ali i komunalije i ostale stambene troškove - kaže izvor blizak paru.

Nata je ubrzo saznala zašto Lazukić izbegava određene noćne klubove u kojima se našao na listi dužnika.

Informer

- Bila je šokirana kada joj je na jednom nastupu prišao gazda i rekao kako je Luka kod njega pio na crtu, a sada se pravi lud. Potom je usledio još jedan poziv od drugog vlasnika lokala, koji joj je ispričao istu priču, kako Luka uvek dođe sa nekim velikim društvom, piju celo veče na njegov račun, a onda ode iz kluba uz priču kako će doneti pare i to nikada ne učini. Ukupno je napravio dug od oko 20.000 evra. Nataša je bukvalno htela da umre od blama kada je slušala te priče o Luki, ali ga je pred svima pravdala jer je bila zaljubljena u njega do ušiju - tvrdi naš sagovornik.

20 hiljada evra Lukinog duga vratila je Nata

Srozao i nju i sebe

Pop zvezda je molila vlasnike tih klubova da ne šire priče dalje i obećavala im da će ona sve to regulisati. To je i učinila - gde god da je nastupala, Nata se sa gazdama dogovarala da joj odbiju od honorara sve Lukine dugove.

- Nataša nije mogla da veruje da se njoj to dešava, da je čovek kog voli jedan običan mufljuz. Ljutila se kako je dozvolio da sroza i svoje i njeno ime. Ona se zbog toga mnogo loše osećala, pa je htela da to prođe nezapaženo, da ne izađe u medije, jer je ona ipak javna ličnost i sramota ju je bila od njegovih postupaka - kaže naš sagovornik.

Luka skupljao račune u braku, a sada traži pare za pite i sokove

Lazukić je uz tužbu za razvod braka priložio i brojne račune iz kafića, pekara i restorana koje je skupljao dok je bio u braku sa pop zvezdom. On od Nataše zahteva da mu refundira svaki dinar koji je dao iz svog džepa. Evo šta se, između ostalog, našlo među Lazukićevim troškovima: 80 dinara za grčku pitu u pekari, 190 dinara za piće u kafiću, 500 dinara za dva jogurta i orahe u samoposluzi...


ROĐENA SESTRA LUKE LAZUKIĆA ZGROŽENA: Oglasila se brutalnom porukom nakon što je njen brat tužio Natašu za iznos od 160.000 evra!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija