• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

01.06.2018

21:01

LUKA NATAŠI UZIMA ĆERKICU DA BI DOBIJAO ALIMENTACIJU: Bivši košarkaš zbog novca DOTAKAO DNO!

Showbiz

LUKA NATAŠI UZIMA ĆERKICU DA BI DOBIJAO ALIMENTACIJU: Bivši košarkaš zbog novca DOTAKAO DNO!

Podeli vest

Luka Lazukić traži starateljstvo nad Katjom kako bi mu Nataša Bekvalac davala pare za odgajanje deteta, a ćerkicu nije video, niti je za nju pitao skoro dva meseca

Luka Lazukić hoće Nataši Bekvalac da oduzme ćerku Katju samo da bi pevačica morala da mu plaća alimentaciju! 

Bivši košarkaš podneo je tužbu protiv svoje još uvek zakonite supruge u kojoj traži potpuno starateljstvo nad njihovim tromesečnim detetom. Lazukić smatra da bi trebalo da on brine o devojčici, iako od 14. aprila, kada je pretukao Natašu, nije video dete, niti je zvao da pita kako je.

 Loša majka
Luka je u tužbi naveo da dete treba da pripadne njemu jer Nata peva i nema vremena za ćerku
Izvor Informera

Argument koji je naveo kako bi dokazao da je Bekvalčeva nepodobna majka je taj što je ona pevačica!? 

Novac jedini motiv

- Luka je podneo tužbu protiv Nataše za dobijanje starateljstva nad Katjom. Naveo je da bi tromesečna beba trebalo da pripadne njemu jer joj se majka bavi pevanjem. Zahtevao je i da mu Bekvalčeva plaća alimentaciju kako bi se on starao o detetu! Ne znam da li mu je zapravo novac i bio jedini motiv da traži starateljstvo jer, da je očinska ljubav i želja da dete odrasta pored njega, barem bi jednom pitao za nju - kaže izvor blizak bivšem paru.

48 dana Luka nije video Katju

Naš sagovornik navodi da je Lazukić napisao u tužbi da Nataša ne može da se brine o bebi, jer je zbog prirode posla često odsutna od kuće.


Niže ispade

Luku svi prozivaju

Luku Lazukića ne prestaju da prozivaju na društvenim mrežama zbog toga što Nataši traži da mu vrati pare za ceđenu pomorandžu, salatu, rakiju i ostala jela i pića koja je on plaćao po restoranima.
"Život je težak, ali se barem ne blamiraš kao Luka Lazukić", "Luka Lazukić ili ti ja sam nju ubio od batina, ali ona da mi vrati za ceđenu pomorandžu", "Pre bih skočila sa bandžija bez sigurnosnog pojasa nego što bih tražila da mi neko nešto nadoknadi što sam platila u vezi/životu/zajednici..." - samo su neki od komentara na njegov račun.

- Luka je pokušao da diskredituje svoju ženu kao majku samo zbog posla kojim se bavi. Tvrdi da ona nema vremena da se posveti detetu zato što je pevačica! Nikome nije jasno kako misli to da dokaže. Pa mnoge majke koje rade svakog dana, po osam sati dobijaju starateljstvo nad decom. Ako one imaju vremena za dete, imaće i Nataša, koja uglavnom radi vikendom. Čak je i subotom i nedeljom u većini slučajeva preko dana kod kuće, a uveče ide da radi, tako da mu taj argument potpuno pada u vodu - objašnjava naš izvor.

Ovaj zahtev je samo jedan u nizu Lazukićevih ispada. On je tražio od Bekvalčeve da mu vrati 20 miliona dinara koje je, navodno, potrošio u braku sa njom. 

Bivši košarkaš želi da mu žena refundira troškove svadbe, njenog porođaja, ali i svake limunde, grčke salate i pite koje je pojela dok su bili zajedno. Zbog toga je Lazukić bez blama skupljao račune dok su bili u braku i sve je priložio sudu.

NATA MORALA DA ODRADI 20.000 EVRA LUKINOG DUGA: Pop pevačica rintala da bi pokrila troškove muža!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija