• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

02.06.2018

09:30

SILVESTER STALONE OTKRIO TAJNU IZ FILMA "RAMBO"! Kako je pončo postao zaštitni znak akcionog junaka

Showbiz

SILVESTER STALONE OTKRIO TAJNU IZ FILMA "RAMBO"! Kako je pončo postao zaštitni znak akcionog junaka

Podeli vest

Holivudski glumac Silvester Stalone podelio je na Instagramu anegdotu sa snimanja legendarnog filma "Rambo" iz 1982, u kojem je bio glavna zvezda i koautor scenarija

Kako se ispostavilo, njegova prepoznatljiva toga uopšte nije bila uključena u scenario, već je završila u filmu samo zato što je glumcu na snimanju bilo hladno. 

 - Ovo ne zna mnogo ljudi, ali u severnoj Kanadi je bilo tek nešto iznad nule, i ja nisam bio spreman za to. Zadivljujuće je bilo što sam usred šume pronašao zarđala kolica koja su tamo bila više od 30 godina, a ispod njih se nalazio taj istrunuli komad platna. Uzeo sam nož, isekao rupu i pretvorio ga u pončo, što me je zaista spaslo velike hladnoće i ledene kiše -  napisao je glumac, i napomenuo da to nije bilo u scenariju.

"First Blood", kod nas preveden samo kao "Rambo", imao je budžet od 15 miliona dolara. Ipak, uprkos tome, Stalone (koji je tada već imao Oskara za "Rokija") u divljini je sam sebi napravio pončo. Osim toga, taj pončo postao je svojevrsni zaštitni znak akcionog junaka koji se, doduše, većinu vremena pojavljuje golog torza.

Taj isti pončo kasnije je na aukciji prodat za 60.000 dolara, piše Index

Inače, Stalone, koji je i u 72. godini u sjajnoj formi, još jednom će se naći u ulozi Džona Ramba, čiji se peti nastavak očekuje 2019. godine.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Nek saceka jos malo pa da spasava amere iz bondstila.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija