• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

03.06.2018

18:01

BRENA I SAŠA NA SUDU PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: Slavuj iz Mrčajevaca uskoro oči u oči sa bivšom ljubavnicom! DEVIN HOĆE DA MU UZME NASLEDSTVO!

Showbiz

BRENA I SAŠA NA SUDU PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: Slavuj iz Mrčajevaca uskoro oči u oči sa bivšom ljubavnicom! DEVIN HOĆE DA MU UZME NASLEDSTVO!

Podeli vest

Mirjana Antonović tvrdi da će dokazati da je otac njenog deteta Devina Miroslav Ilić, a u tome će joj pomoći Lepa Brena, Saša Popović i Boba Živojinović

Mirjana Antonović otkriva da će njen sin Devin od Miroslava Ilića tražiti svoj deo nasledstva kada sud napokon dokaže da je on njegov otac!

U ovome će imati svesrdnu pomoć Lepe Brene, Bobe Živojinovića i Saše Popovića, koji će se pojaviti kao glavni svedoci u procesu protiv folk pevača.

Žena sve znala
Cela estrada je znala za našu vezu, kao i njegova supruga Gordana
Mirjana Antonović

Hteo da se razvede

Mladić iz Amerike podneo je protiv "slavuja iz Mrčajevaca" tužbu za utvrđivanje očinstva, a pošto je sud odbacio sve pevačeve žalbe, pripremno ročište je zakazano za 27. jun u Beogradu.

- Kada se utvrdi očinstvo, Devin će iz principa tražiti deo nasledstva koji mu pripada. Međutim, Gordana i Miroslav su veliki manipulatori, pa verujem da će učiniti sve da moj sin ne dobije ništa - objašnjava Mirjana.

Informer

Ona ističe da će se, pošto Ilić uporno odbija da uradi DNK test, očinstvo dokazati uz pomoć svedoka, koji su do detalja upućeni u njihovu romansu.

Breni je krivo što je Miroslav loš prema meni

Mirjana kaže da je Lepa Brena kivna na Miroslava zbog toga što se loše poneo.
- Breni je i danas krivo zbog njegovog krivog stava prema meni i njoj. Ona je njemu veći prijatelj nego što on to misli, jer je sve ove godine krila njegovu tajnu - smatra Antonovićeva.

- Prema srpskom zakonu, Miroslav ne mora da radi DNK test, ali u tom slučaju se u obzir uzimaju priloženi dokazi i izjave svedoka. Da je Devin naš sin, posvedočiće Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, kao i Ilićev menadžer Branko Stojnić. Naša veza nije bila tajna, cela estrada je za to znala, kao i njegova supruga Gordana.

Kako navodi Mirjana, vlasnici "Granda" krili su Ilićevu tajnu skoro pune tri decenije:

Informer

- Moji prijatelji Saša i Brena su bili svedoci naše veze od prvog dana. Tražila sam od njih da nikome ne govore o meni, Miroslavu i našem detetu, sve dok Devin sam nije saznao istinu. Koliko je moj i Miroslavljev odnos bio ozbiljan, govori i to da je rekao da će se razvesti i tražio od Branka Stojnića da nam bude venčani kum.

Žena mu je veštica

Propio se
Miroslav je posle naše veze počeo da pije
Mirjana Antonović

Ona veruje da je Ilić prestao da se druži sa Brenom i Sašom jer je bio svestan da ga osuđuju što ne želi da prizna rođeno dete.

- Brena i Saša su u lošim odnosima sa Miroslavom zbog mene, ali i zato što je posle naše veze počeo da pije i pravi gluposti. Oni su znali njegovu tajnu, i umesto da im bude zahvalan što nikome nisu rekli, sve ove godine ih je javno pljuvao. A oni su bili korektni i ćutali na sve to - kaže Mirjana i dodaje da je na njihov raskol uticala i pevačeva žena:

- Gordana je veštica koja je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu.

Brena i Boba su nam finansijski pomagali

Informer

Devinova majka ističe da su Brena i Boba sve ove godine pokušavali da nadoknade to što Ilić nije u njihovom životu.
- Oni su nam bili najveća podrška, pomagali su nas finansijski, ali i u svakom drugom pogledu. Nikada nisu odvajali Devina od svoje dece. Boba i Brena su često obavljali Miroslavljeve dužnosti prema Devinu i za to bi trebalo da im bude zahvalan - objašnjava Mirjana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sloba

pre 5 godina

Decaci obicno lice na majke. Ali ovaj mladic je isti Miroslav iz mladosti. Nije potrebna DNK analiza.

Advokat

pre 5 godina

Kakvo je ovo pisanje? Samo ću reći da su davno istekli svi zakonski rokovi za utvrdjivanje očinstva. Što se tiče nasledja izbaciće ga jednim ugovorom sa onim koga hoće za naslednika.

Vladeta

pre 5 godina

Nema šta Devin da traži iz principa. Ako se dokaže da mu je Miroslav otac on ima pravo nasledstva i može jedino iz principa da se odrekne nasledstva jer je do sada išla priča da ovo ne rade zbog nadledstva. Takvi smo mi postali, nema ga ko ne laže i prilagodjava priču trenutnim potrebama - narod bez karaktera.

Ja

pre 5 godina

Traziti nasledsvo od zivog coveka?! Vidim da ce ova traziti i od Brene deo koji joj "pripada"!!!

gago

pre 5 godina

Gde ste bili do sada odnosno do pre neku godinu.Mama i sin treba da izravnaju neke racune izmedju Fakrete i Miroslava.Narodski:"J...le se jetrve preko svekrve".

Deda Đoka

pre 5 godina

Matori jarac se stis'o pa ne priznaje očinstvo da mu ne bi tražili lovu unazad za alimentaciju i da ne bi delio sa svojom polusestrom. Treba ga odrati! Da li se odgovara krivično za izbegavanje plaćanja alimentacije? A BILO TI JE LEPO KADA SI MOČIO!!! Đubre matoro!

Neko iz mase

pre 5 godina

Realno gledajuci,greota ne priznati sopstveno dete kada znas da je tvoje,ali ova Mirjana mi u poslednje vreme ide jako na zivce. Zena bila s njim u vezi kao ljubavnica,pristala na tu etiketu,ostala trudna i pobegne od njega u Ameriku,zatim krije istinu od deteta 3 decenije , i onda hoce da isteruje pravdu i da uzme nasledstvo. Ko je ovde lud?

Lala iz Banata

pre 5 godina

Шта....?! Сви они су му држали... - "Свећу"...?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17