• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

07.06.2018

11:14

(FOTO) NOVA FOTOŠOP KATASTROFA! Čak i Kendal Džener obrađuje fotografije!

Showbiz

(FOTO) NOVA FOTOŠOP KATASTROFA! Čak i Kendal Džener obrađuje fotografije!

Podeli vest

Kao jedan od najpoznatijih supermodela, Kendal Džener je sebi utemeljila status prave zavodnice koja osvaja lepotom i vitkošću. Ipak, izgleda da ono što vidimo na njenom Instagram profilu ipak nije realna slika, sudeći po komentarima korisnika interenta

Dvadesetdvogodišnja lepotica Kendal Džener je već na početku juna meseca izvadila iz ormara svoj najbolji bikini i rešila da uživa na bazenu sa svojim prijateljicama. 

Manekenka je zabeležila najbolje trenutke, a fotke je zajedno sa svojom sestrom Kortni objavila na Instagram. 

Iako bi na prvu mnogi rekli da je Kendal poprilično seksi i zanosna, oni koji su malo bolje pogledali fotografiju primetili su da je ona u velikoj meri digitalno obrađena, piše Dejli mejl.

Obožavatelji su joj u komentarima pisali da je i te kako vidljivo da je izdužila svoje noge u Fotošopu, ili sličnom programu, ali i da ih je stanjila kako bi izgledale mršavije. 

"Šta se desilo sa unutrašnjim delovima Kendalinih nogu?", zapitao se jedan fan, dok je drugi napisao: "Čist Fotošop. Bar kada ga koristiš, koristi ga pravilno."

kamp kourtndall

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана 28. Мај 2018. у 7:13 PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija