• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

08.06.2018

12:14

(FOTO) ONA JE NAJIZAZOVNIJA ŽENA NA SVETU: Da li se slažete?

Showbiz

(FOTO) ONA JE NAJIZAZOVNIJA ŽENA NA SVETU: Da li se slažete?

Podeli vest

Poznati magazin za muškarce "Maksim" objavio je svoju listu 100 najseksepilnijih žena sveta, a ubedljivo prvo mesto zauzela je američka glumica Kejt Apton, a iza nje su Kendal Džener, Điđi Hadid, Tejlor Svift i Majli Sajrus

Zahvaljujući odluci magazina Maksim, američka manekenka i glumica Kejt Apton sada je zvanično najsekepilnija žena na svetu. 
Oduševljena priznanjem lepotica se fotografisala za novo izdanje magazina, pokazavši ispred kamere fotoaparata svu svoju raskoš i zavodljivost.

Објава коју дели Kate Upton (@kateupton) дана 7. Јун 2018. у 5:09 PDT


Lepa Kejt je pozirala u kratkom topu na vezivanje, koji je istakao njene bujne obline, dok su zlatkaste lokne i nežna šminka naglasile njene prirodne i ženstvene crte lica. 
Inače, Kejt već godinama slovi za jednu od pravih zavodnica. Pored glume, uspešno se bavi modelingom, a obično radi kampanje za kupaće kostime i donji veš.

Објава коју дели Kate Upton (@kateupton) дана 21. Апр 2018. у 8:33 PDT


Zanimljivo je da je Kejt na početku svoje karijere imala problem sa brojnim modnim agentima, koji nisu hteli da je zastupaju jer su tvrdili da ima previše kilograma za rad u industriji. 
- Moram da zahvalim tim ljudima jer sam nakon toga stvarno sela i razmislila šta želim od sebe i života i kako gledam na svoje telo - kazala je svojevremeno.

Објава коју дели Kate Upton (@kateupton) дана 23. Мар 2018. у 1:11 PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LM

pre 5 godina

Devojka jeste prelepa i što se njenog lica tiče, verujem među najlepšim, ali nemojte pričati o njenim oblinama. Ona osim sisa, nema više ništa. Ravna pozadina, struk može samo da sanja, štiglići od nogu... Pa vidite njene slike koje nije snimio profi fotograf a onda obradio u foto šopu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija