• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

13.06.2018

15:40

ANĐA SE SVETI BREDU PREKO DECE? Ali ako ne pristane na nove uslove mogla bi da izgubi starateljstvo

Showbiz

ANĐA SE SVETI BREDU PREKO DECE? Ali ako ne pristane na nove uslove mogla bi da izgubi starateljstvo

Podeli vest

Iako su Anđelina Džoli i Bred Pit zahtev za razvod podneli pre dve godine, proces još nije ni blizu gotov. Ovaj put problem nije podela imovine nego starateljstvo nad njihovo šestoro dece

Privremeno i potpuno starateljstvo je pripalo Anđelini pa Medoks (16), Paks (14), Zahara (13), Šajlo (12) i blizanci devetogodišnji Vivieni Knoks žive s njom. 

Anđelina ih sve vodi na svoja putovanja, pa će tako ovo leto svi biti u Britaniji jer ona tamo snima drugi nastavak "Grdane". 


Ali, Bred s tim nije zadovoljan i ako ona ne uradi mnogo više po pitanju boljeg odnosa sa bivšim, kako piše magazin "People", može da se desi da izgubi starateljstvo. 

Sud je, naime procenio da je Anđelina roditeljstvo postavila kao teren za obračune sa Bredom, a sve je zaoštreno od kada je potvrdio vezu sa profesorkom Neri Oksman.

Reuters

Za sad je dobio pravo da ih poseti u Londonu na nekoliko dana u junu i julu. Od 27. juna do 1. jula imaće pravo da provede s njima do deset sati na dan, a u julu od osam do 14 sati na dan. 

Iako ga je prvo optužila za maltretiranje njihovog usvojenog sina Medoksa, te optužbe su odbačene i Bred sada želi da provodi više vremena s njima. 

Najstariji Medoks navodno će moći da bira s kojim roditeljem će provoditi više vremena jer ima 16 godina. 

Dok Bred viđa decu s njima mora da bude psiholog, a Džoli mora da mu da brojeve mobilnih telefona sve dece da bi redovno bili u kontaktu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija