• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: INFORMER - A. Spasojević

15.06.2018

18:31

KARLEUŠA LOBIRA KOD SAŠE, IZBACI VIKI I DOVEDI DARU: Ovako JK pokušava da se reši koleginice iz ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA!

Showbiz

KARLEUŠA LOBIRA KOD SAŠE, IZBACI VIKI I DOVEDI DARU: Ovako JK pokušava da se reši koleginice iz ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA!

Podeli vest

JK svakodnevno pritiska direktora Popovića da u narednu 12. sezonu "Zvezda Granda" pozove Bubamaru, za koju tvrdi da je veća zvezda od Miljkovićke

Jelena Karleuša lobira kod Saše Popovića da Dara Bubamara zameni Viki Miljković u žiriju "Zvezda Granda", saznaje Informer! Pevačica ubeđuje direktora "Granda" da se ovom šou-programu priključi koleginica s kojom se pomirila u aprilu, pred njen koncert u "Areni".

Dvoje Hrvata u finalu

U sinoćnom finalu za pobedu se borilo 12 takmičara, od kojih su po prvi put dvoje iz Hrvatske - Hana Mašić i Antonio Krištofić. S druge strane, ovo je prvi put da se među najboljima nije našao nijedan pevač iz Makedonije ili Crne Gore, ali je zato do kraja dogurala Monika Ivkić iz Austrije. Među top 12 našli su se i Lidija Janković, Aleksandra Hajder, Teodora Toković, Boris Petrović i Šefki Jahjić iz Srbije, kao i Lejla Zahirović, Anid Ćušić i Miralem Ramić iz BiH.

JK na sve načine pokušava da se reši Miljkovićeve jer smatra da je Dara mnogo zanimljivija publici popularnog muzičkog takmičenja.

- Jelena bi volela da se u narednoj sezoni "Zvezda Granda" žiriju priključi Bubamara, i to umesto Viki! Njih dve su se nedavno pomirile i postale veoma bliske, a Karleuša je odmah napravila "pakleni plan" s Darom - da ubedi Sašu da je pozove u narednu, 12. sezonu emisije. JK smatra da je Viki previše dosadna i da bi tek s Bubamarom napravila pravi šou i podigla gledanost - tvrdi dobro obavešten izvor.

Zbog toga Jelena konstantno vrši pritisak na Popovića da prekine saradnju s Viki.

Pun pogodak
JK ponavlja Saši da bi Dara bila pun pogodak jer je prgava, ali i zato što često pravi lapsuse, koji se prepričavaju danima

- Ona svakodnevno ubeđuje Sašu kako bi za "Zvezde Granda" bilo dobro da napravi promenu u žiriju u narednoj sezoni, jer bi time privukao veći broj gledalaca. Ponavlja mu da je Dara veća zvezda od Viki, da bi bila pun pogodak jer je prgava, ali i zato što često pravi lapsuse, koji se prepričavaju danima. Popović joj je odgovorio da planira da u žiriju ostanu Aca Lukas, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Dragan Stojković Bosanac, Viki i ona, ali da će svakako njen predlog uzeti u razmatranje - kaže naš sagovornik i dodaje:

Provokacija
Viki, ti si niko i ništa! Doveli su te ovde da te zajebavam. Nikakva si riba, ni dupe nemaš
Jelena Karleuša

- To nije zadovoljilo Jelenu, koja je veoma tvrdoglava, pa je nastavila da Sašu bombarduje porukama: "Ako hoćeš veću gledanost, dovedi Daru, a otarasi se Viki"!

Koliko joj smeta Nišlijka, "mala od skandala" pokazala je i u samoj emisiji stalnim prozivkama na njen račun.

- Viki, ti nikad nećeš biti popularna. Ti si, bre, "koka-kola, marlboro, suzuki". Koliko imaš fanova na društvenim mrežama? Ti si niko i ništa! Doveli su te ovde da te pojedem za doručak, da te zajebavam. Ovde si da mi budeš meso. Nikakva si riba, ni dupe nemaš - provocirala je Jelena koleginicu.

Pobednici kao u zemlju da su propali

Poslednjih sedam pobednika "Zvezda Granda" gotovo su nestali sa muzičke scene! Prošle godine trijumfovali su već zaboravljeni Riste Risteski iz Makedonije i Aleksa Perović iz Srbije. U desetoj sezoni prvi je bio anonimni Ibro Bublin iz Sarajeva, a Bosna je imala pobednika i 2015. godine - Harisa Berkovića, koji je zasad najpoznatiji po vezi s Radom Manojlović. Nekoliko hitova uboli su Mirza Selimović i Amar Gile Jašarspahić, ali i dalje nisu dostigli veću popularnost. Danas se malo ko seća da je u šestoj sezoni najviše glasova imao Darko Martinović, a u petoj Stefan Petrušić.

KARLEUŠA I ZORICA BRUNCLIK ŽESTOKO ZARATILE OKO "ONE STVARI" ZORICA: Jelena stavi penis u usta; JK: Uživaj TI U NJEMU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stole

pre 5 godina

Jadan je Sasa kad mu Karleusa zirira,zena osim golotinje i bezobrazluka nema sta da pokaze.cepi se studiu i kao ona se razume u muziku a nezna dva takta a kamoli note.fuj !!!!

Toliko

pre 5 godina

Od kada je Karleuša u žiriju ove emisije,nisam pogledao ni dva minuta za sve ove godine ,dok sam ranije često gledao.Ne mogu da verujem da ona,koja nema pojma sa pevanjem,ocenjuje nekoga i uz to ih vređa.Sami učesnici pevaju bolje od nje,minimum 80%,bar oni ranije a ove nisam ni slušao ni gledao.

AS

pre 5 godina

U PRAVU SI. NI JA NE GLEDAM VEĆ DVE SEZONE IZ ISTOG RAZLOGA A VERUJEM I MNOGO GLEDALACA IZ SRBIJE JE ODUSTALO. IZ TOG RAZLOGA IZ BOSNE NON-STOP POBEĐUJU. SVE SE SVELO NA RIJALITI NASTUP ŽIRIJA. DOK ONI ZAVRŠE SVOJ NASTUP ZABORAVIŠ I KO JE I KAKO JE PEVAO. TREBA OBNOVITI ŽIRI. TREBA DA OSTANU ANA, MARIJA I BOSANAC A DOVESTI OZBILJNE ZNALCE MUZIKE I SKRATITI MAXIMALNO NJIHOVU ULOGU NA KRATKE KOMENTARE AKO IMAJU NEKU ZAMERKU.

Vesna

pre 5 godina

JK je najzanimljivija licnost u Srbiji, hteli vi to da priznate ili ne! A, to sto je dobra riba...to na stranu :) Da nije JK u ziriju, nikada ne bih pratila ZG!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija