• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Ivan Gajić

18.06.2018

23:45

POVRATNIČKI NASTUP!  Nata plakala i pevala: Ubijaš me lagano!

Showbiz

POVRATNIČKI NASTUP! Nata plakala i pevala: Ubijaš me lagano!

Podeli vest

Dva meseca posle skandala Bekvalčeva odlučila da se vrati na scenu, ali nije mogla da sakrije suze. U publici bila njena bivša zaova Ana Kalinić

Nataša Bekvalac rasplakala se na svom prvom nastupu nakon što ju je prebio muž Luka Lazukić! Pop zvezda pevala je u subotu na jednom beogradskom splavu, dva meseca posle porodičnog skandala, a u publici je bila njena bivša zaova Ana Kalinić!

Taj koncert Nata je doživela toliko emotivno da nije mogla da zadrži suze dok je pevala hit "Nikotin".

Poznate dame vole Natu

I među poznatim damama vladalo je veliko interesovanje za Natašin nastup. U njenim hitovima uživale su Slađana Ivanišević, Katarina Korša i Sofija Rajović. Naravno, tu je bila i Natina sestra Kristina Bekvalac, a pevačicine ćerke je te noći čuvala njena majka.

- Kao nikotin, tako ubijaš me lagano, jer usnama tvojim ja navučena sam odavno - plačući je otpevala, a zatim je krivicu za suze pokušala da svali na hostese, kojima je poručila:

- Zamolila bih vas da isključite ventilator!

Dok je brisala suze najavila je devojku koja joj inače peva prateće vokale.

- Drago mi je što sam s vama na ovom mestu. Sad će moja Kaća malo da vas zabavi dok odem da popravim šminku. I samo da znate, plačem od sreće, a ne od tuge - pokušala je da se opravda Nata.

Ogromna snaga
Povratak u velikom stilu! Za to je jednoj ženi, koja je preživela haos pre samo dva meseca i majci troipomesečne bebe, potrebna ogromna snaga
Lukina sestra Ana

Fanovi i prijatelji su se potrudili da joj ulepšaju povratak na scenu, pa su joj poklonili mnogo cveća, tortu u obliku barbike i plišanog medveda, kome se pevačica posebno obradovala:

- Obožavam plišane mede. Volim da spavam sa njima, oni mi prave društvo.

Pevačicu je publika dočekala uz ovacije, a aplauzom ju je nagradila i Lukina sestra Ana Kalinić. Iako se na splavu trudila da ne privlači pažnju, ona je svoju bivšu snajku pohvalila na društvenim mrežama:

- Povratak u velikom stilu! Za to je jednoj ženi, koja je privatno preživela haos pre samo dva meseca i majci troipomesečne bebe, potrebna ogromna snaga! Nato, nemaš konkurenciju na Balkanu, šteta što ne snimaš i za strana tržišta! Još s tom Barbi pojavom! Poštovanje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija