• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sunday Times/Informer.r

18.06.2018

21:50

(VIDEO) JA DA VAM SE SKIDAM?! Taj film nećete skoro gledati!

Showbiz

(VIDEO) JA DA VAM SE SKIDAM?! Taj film nećete skoro gledati!

Podeli vest

Oskarovka Sandra Bulok poznata je kao kraljica komedije i glumica koju nikada, za sve ove godine koliko je gledate na malim ekranima i velikom platnu NISTE videli golu

Zvezda novog filma "Ocean's 8" u ugovoru ima kluzulu po kojoj reditelj i scenaristi ne mogu da traže od nje da snimi golišavu scenu, a sve zato što:

- Ne želim! Nisam jedna od onih osoba koja kaže sebi 'sad ću da se snimam tokom seksa, i izgledaću dooobrooo'. Nikada se nisam slikala i snimala u krevetu - ne želim da gledam i saznam koja mi je dobra strana, kako šta izgleda, što znači - nećete ni vi - rekla je glumica u intervjuu magazinu "Sunday Times".

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija