• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.06.2018

22:52

SKANDAL PRED STINGOV KONCERT U ATINI: Protestujući zbog izbegličke krize, pevač nazvao SVETSKE LIDERE KUKAVICAMA I POLULJUDIMA!

Showbiz

SKANDAL PRED STINGOV KONCERT U ATINI: Protestujući zbog izbegličke krize, pevač nazvao SVETSKE LIDERE KUKAVICAMA I POLULJUDIMA!

Podeli vest

Britanski pevač Sting nazvao je danas u Atini svetske lidere "kukavicama i poluljudima" zbog nesposobnosti da reše izbegličku krizu, dok je ulogu Grčke pohvalio.

- Bogu hvala na Grčkoj jer je pokazala put. Pokazali ste kako se treba odnositi prema izbeglicama kada su drugi podizali zidove. Kada su deca odvajana od majki i stavljana u kaveze, vi ste postupali saosećajno, velikodušno i zdravorazumski - rekao je Sting.

On je to izjavio na jednom događaju u organizaciji Amnesti internešnala.

Sting, čije je pravo ime Gordon Samner, rekao je da "naši takozvani lideri, žalosna parada poluljudi, kukavica, nemaju rešenje", dok nam je Grčka "ponovo pokazala kako biti civilizovan", preneo je Rojters.

Britanska agencija podseća da je 2015. skoro milion izbeglica prošlo kroz Grčku i dobilo pomoć od te zemlje u vreme kada se borila sa sopstvenim finansijskim problemima.

Grčka agencija ANA navodi će Sting večeras održati koncert u Atini.

AMERIKA TUŽENA JER JE DROGIRALA DECU MIGRANATA? Nasilno ih oteli, pa im davali psihotropne lekove

KURC UPOZORAVA NA ZAOŠTRENJE IZBEGLIČKE KRIZE: Pojedinci pokušavaju da prećute "albansku rutu"




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija