• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

30.06.2018

12:34

ZDRAVKO ČOLIĆ U KRUŠEVCU za 7,8 miliona dinara, a grad organizuje i humanitarnu VIP ložu

Showbiz

ZDRAVKO ČOLIĆ U KRUŠEVCU za 7,8 miliona dinara, a grad organizuje i humanitarnu VIP ložu

Podeli vest

Koncertu Zdravka Čolića u Kruševcu, u nedelju veče , 1. jula u 20 sati i 30 minuta, prethodiće trubači, Dejan Petković i orkestar ,,BVig band,,., Ovaj spektakularni koncert godine je poklon Grada Kruševca sugrađanima i svim posetiocima, povodom Vidovdana

Koncert se održava na prostoru između Slobodišta i Vatrogasnog  doma, a ulaz je besplatan.

   Poklon koncert, kojim se završava program ,,Vidovdan 2018,, košta 7,8 miliona dinara, a kako saznajemo iz izvora Gradske uprave Kruševca, finansira se sredstvima donatora.

   Kulturni centar je za one koji žele da na koncertu budu što bliže Čoli, organizovao humanitarnu ViP ložu, a karte se po ceni od 5.000 dinara prodaju na Blagajni Bioskopa Kruševac.  Sredstva od ViP lože ići će na lečenje male Natalije Saletović, devojćice koja boluje od ozbilnog oblika karcinoma i treba da se operiše u inostranstvu, potvrdila je Violeta Kaplarević, direktorka Kulturnog centra Kruševac.

   Kako je ranije saopšteno iz Gradske uprave, kapije za ulazak na koncert, biće otvorene od 17 časova i 30 minuta. Zabranjeno je unošenje hrane, alkoholnih i energetskih pića, staklene i metalne ambalaže, pirotehničkih sredstava i drugih predmeta koji mogu dovesti do povređivanja.

   Za posetioce je obezbeđen besplatan parking na prostoru Auto moto saveza Srbije, Kvantaške pijace, parkinga kod Buvljaka i Slatinske ulice, parkinga kod Otvorenih bazena i kod Hale sportova te Krfske ulica (kod Lidla).

  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija