• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

02.07.2018

13:15

ROBI VILIJAMS SE BORI SA MENTALNOM BOLEŠĆU: Nekim danima ne mogu da ustanem iz kreveta!

Showbiz

ROBI VILIJAMS SE BORI SA MENTALNOM BOLEŠĆU: Nekim danima ne mogu da ustanem iz kreveta!

Podeli vest

Poznati pevač Robi Vilijams veruje da pati od Aspergerovog sindroma, ili autizma, i kaže da oseća da nešto nedostaje u njemu, dok se bori sa "nekom formom mentalne bolesti"

Pevač je nedavno u javnosti progovorio o svojoj borbi sa depresijom, a za londonski Radio 2 rekao je da ima pomračenja u glavi i da misli da pati ili od autizma ili Aspergerovog sindroma. 

 - Ne znam u kom spektru se nalazim, ali definitivno sam u nekom. Svaki dan je drugačije, čak i ako radim iste stvari. Nekim danima jednostavno ne mogu da objasnim zašto ne mogu da ustanem iz kreveta -  rekao je Vilijams. 


Objasnio je, preneo je Dejli mejl, da je posljednjih godina počeo više da ceni život, pogotovo otkad su supruga Ajda Fild i on dobili ćerkicu Teodoru (5) i sina Čarltona (3). U intervjuu je otkrio i da je opsednut guglanjem svog imena i traženju negativnih komentara o sebi. 

 - To je istovremeno prokletstvo i blagoslov, jer stalno čitam kako sam glup i ne znam da pevam, ali to me i tera dalje. Zbog toga sam danas čovek kakav jesam -  rekao je Robi. 


I ranije je poznati pevač govorio da o svojim problemima s mentalnim zdravljem, govoreći kako "u glavi ima bolest koja će ga ubiti". Rekao je i da je puno puta bio blizu smrti i uporedio je svoj život pun uspona i padova sa životom pokojnog Džordža Majkla.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
No1

pre 5 godina

Ne moze bez posledica od tolike kolicine opijata koje si uneo u sebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija