• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

04.07.2018

18:30

NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU: Kasno mi je da sad ulazim u politiku, u ŠESTOJ SAM DECENIJI ŽIVOTA!

Showbiz

NELE KARAJLIĆ OTVORIO DUŠU: Kasno mi je da sad ulazim u politiku, u ŠESTOJ SAM DECENIJI ŽIVOTA!

Podeli vest

Nele Karajlić kaže da mu je sada kasno da ulazi u politiku, jer je već u šestoj deceniji života

Poznati voditelj, muzičar i pisac smatra da političari podređuju ceo svoj život ovoj profesiji, a da on ne bi bio spreman na to.

- Politika ima samo jedan uslov na koji ja ne mogu da pristanem, a to je što traži čoveka u potpunosti. Ako bih se bavio politikom, moj cilj bi bio da postanem predsednik ili premijer. Da bih to postao morao bih ceo svoj život da podredim tome, a bojim se da je meni kasno da se žrtvujem zarad te igračke - objašnjava Karajlić.
On dodaje da političke partije pomalo gube smisao, kako kod nas, tako i u najrazvijenijim zemljama na svetu.
- Ideje su obesmišljene jer je politika odavno prestala da bude ideja, a mnogo više posao. Kada imate partije koje se spajaju u koalicije samo radi interesa, tu se obesmišljava svačija ideja, jer sa svojim protivnikom delite vlast. Tu sve više dolaze do izražaja ličnosti - zaključuje pevač.

NELE KARAJLIĆ: BEOGRAD JE MOJA KUĆA, A NE RODNO SARAJEVO: Tamo se osećam dobro jedino u sećanjima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija