• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

07.07.2018

09:04

ENTONI BURDEN JE PRE MESEC DANA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Svi su mislili da je iza sebe ostavio milione, ali se ispostavilo da nije tako

Showbiz

ENTONI BURDEN JE PRE MESEC DANA IZVRŠIO SAMOUBISTVO! Svi su mislili da je iza sebe ostavio milione, ali se ispostavilo da nije tako

Podeli vest

Slavni kuvar i gastro putopisac Entoni Borden, koji je pre mesec dana izvršio samoubistvo u hotelskoj sobi u Francuskoj, iza sebe je ostavio mnogo manje novca nego što se prvobitno pretpostavljalo

Neposredno posle samoubistva, pretpostavljalo se da je Borden "težak" oko 16 miliona dolara, da bi ovonedeljna ostavinska rasprava otkrila prave brojke. 

Prema zvaničnim sudskim podacima ukupna imovina Entonija Bordena vredna je "samo" 1,21 milion dolara. 

U taj iznos uračunato 425.000 hiljada dolara ušteđevine u gotovini, 35.000 na brokerskom računu, 250.000 u ličnoj imovini i pola miliona dolara u nematerijalnoj imovini, odnosno u naknadama od autorskih prava. 

ENTONI BURDEN nije bio pod uticajem droge prilikom samoubistva!


Stan koji je kupio u braku sa bivšom suprugom Otaviom Busiom nije uvršten u ostavinu, ali jeste hipotekarna obaveza nad njim u vrednosti od milion dolara, prenosi Njuzer. 

U skladu sa Bordenovom željom, koju je izrazio prilikom razvoda od Otavije, sav njegov novac naslediće njihova 11-godišnja ćerka Arijana, inače Entonijevo jedino dete. Sud će odrediti osobu koja će se starati o njenom nasledstvu do punoletstva. 

Iako su se Entoni i Otavia razišli 2016. godine, brakorazvodna parnica nikada nije okončana pa će Otavia naslediti svu nepokretnu imovinu stečenu u braku. 
Šezdesetjednogodišnji Entoni Borden pronađen je mrtav 8. juna u hotelskoj sobi u Kajzersbergu u Francuskoj, gde je snimao novu epizodu svoje poznate serije "Parts Unknown", sa svojim bliskim prijatelje Erik Riperom, koji je i pronašao Bordenovo beživotno telo.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tragajte za istinom gde god va

pre 5 godina

Ono sto niko ne pominje u vezi Entonija Bordejna je da se on, pored toga sto se bavio kuvanjem, bavio i istrazivackim novinarstvom. Vise puta na svom Twitter profilu je kritikovao Hilari Klinton i njen establisment, kao i to da je bio na tragu razotkrivanja pedofilskih krugova u Holivudu koji su povezani sa politicarima. Ko god je poceo da istrazuje bilo sta u vezi brace Podesta (Dzon i Toni), finansijera i prijatelja porodice Klinton, kao i umesanost visokih drzavnih funkcionera iz redova Demokrata u trafiking i seksualno iskoriscavanje dece, ubio se tako sto se "obesio o kvaku". Bordejn je morao da bude zrtvovan da bi se sacuvala tajna.

Mirko

pre 5 godina

On je ubijen ,nedavno je bio u Maroku sa vlasnikom Tesle Muskom i spremali su nesto senzacionalno ,Sad se prica da je Muskov zivot ugrozen ,da li znate da on spava u kancelariji zadnjih nedelja nije to zbog rokova ,vec iz straha da ce ga ubiti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija