• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

09.07.2018

09:16

RAZVOD DUG 7 GODINA: Povredio sam suprugu i uništio brak!

Showbiz

RAZVOD DUG 7 GODINA: Povredio sam suprugu i uništio brak!

Podeli vest

Iako je supruga slavnog Arnolda Švarcenegera (70), novnarka Marija Šrajver (62), podnela zahtev za razvod braka pre punih sedam godina, par se još uvek nije zvanično razveo

Marija je zatražila razvod 1. maja 2011. godine, kada je saznala da Arnold ima dete sa njihovom kućepaziteljkom. 
Arnold i Marija imaju četvoro dece: ćerke, spisateljicu Ketrin (28) i producentkinju Kristinu (26) i sinove, glumca Patrika (24) i Kristifera (20) koji su bili maloletni kada je njihova majka predala zahtev za razvod braka. 

Glumac i novinarka su se brzo dogovorili da će imati zajedničko starateljstvo nad njima, piše portal TMZ
Švarceneger sa kućepaziteljkom iz Gvatemale Mildred Patricijom Beanom (56) ima sina Jozefa Baenu (20).

APfoto

Arnold i Marija su se venčali 1986. godine, a tokom braka su stekli imovinu od vrednu 400 miliona dolara. 
Nisu imali predbračni ugovor i zato bi svu imovinu trebalo da podele na dva dela, ali glumčevi prijatelji kažu da se on ne žuri da okonča razvod. 

Prošle godine je Švarceneger izjavio da se kaje što je prevario suprugu, priznavši da je to bila velika greška i da mu je žao što je vanbračnom vezom povredio suprugu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
8

pre 5 godina

Znaci da je prevara samo okidac za podnosenje tuzbe za razvod jer nakon javnog pokajanja naseg omiljenog junaka Arnolda ne postoji razlog koji bi ih udaljio. za sva vremena ,vec naproiv u godinama su kada postoji vise razloga za priblizavanje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17