• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Story

11.07.2018

12:00

PREŠLI PREKO SVEGA! Voditeljka se pomirlila sa bivšim suprugom

Showbiz

PREŠLI PREKO SVEGA! Voditeljka se pomirlila sa bivšim suprugom

Podeli vest

Popularna voditeljka Ana Mihajlovski je pre nekoliko dana na aerodromu viđena sa sinom, ćerkom i bivšim suprugom Mirkom Grubinom, marketing direktorom porodičnog preduzeća

Nekadašni supružnici su, kako navodi magazin "Story", fotografisani na aerodromu kako odlaze na porodični odmor, te su tako podstakli glasine da su se pomirli. 

Međutim, još nije zvanično da li to znači da su ponovo u ljubavnoj vezi ili su u prijateljskim odnosima.

Oni su se razveli pre dve godine, a Ana gotovo nikada nije govorila o svojoj intimi, ali je jednom prilikom ispričala da joj je sve to bilo bolno.

Na pitanje da li razvod može da bude bezbolan, Ana je rekla:

- Nikada i nikako. Može da bude korektan i dostojanstven, ali bezbolan ne može.

Ona je čak u jednom intervjuu posle svega rekla je da u brak više ne želi da ulazi.

- Od potpuno beskompromisne polako se pretvaram u osobu koja je spremna na kompromise. Ipak, u muško-ženskim odnosima i dalje sam beskompromisna. Kada je reč u braku ne vidim sebe u tom filmu više nikada - istakla je Ana Mihalovski. Inače, ona je imala i zdravstvenih problema, a više o tome pogledajte OVDE.

ANA MIHAJLOVSKI O BORBI SA RAKOM DOJKE: Bila sam besna na sebe zato što se nikada nisam pregledala!

ANA MIHAJLOVSKI U DUGOVIMA! Voditeljka otkrila šta je tačno dobila posle razvoda!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija