• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

13.07.2018

17:11

VEZAO ME JE ZA STOLICU, gurnuo kondom u usta, a imala sam samo 16!

Showbiz

VEZAO ME JE ZA STOLICU, gurnuo kondom u usta, a imala sam samo 16!

Podeli vest

Oskarovka Mira Sorvino (50) ispričala je da je prilikom jedne audicije sa samo 16 godina doživela mučno i traumatično iskustvo, kada ju je, kako tvrdi, kasting direktor seksualno uznemiravao

Ona nije precizirala koje u pitanju, samo je ispričala šta joj se tačno dogodilo prilikom audicije za jedan film. 

- Prijavila sam se za ulogu za taj jedan horor film, a on se (direktor) prema meni poneo krajnje ružno, neprimereno i neprofesionalno. Valjda je hteo da me uplaši i vidi kako će sve to da izgleda na setu - objasnila je Sorvino, prenosi Gardijan. 

U jednom trenutku, dodala je, vezao ju je za sto, a ono što je potom uradio, prosto je nedopustivo. 

Ništa sa Vudijem Alenom
U filmu "Moćna Afrodita", koji joj je doneo Oskara, sarađivala je s rediteljem Vudijem Alenom (82), ali nedavno izjavila da više ne želi da ima ništa s njim budući je da se saznalo da je svojevremeno zlostavljao svoju ćerku Dilan FArou (33).

- Tom prilikom mi je povredio ruku na kojoj su mi ostale modrice, a onda mi je u usta nagurao kondom... Imala sam 16 godina, bila sam premlada da bih, hvala Bogu, uopšte znala kakav ukus ima kondom... Uostalom, zašto bi bilo koji direktor dolazio na posao, na audiciju, s kondomom u džepu? - upitala je Sorvino. 

Ona je pomenula još jednog reditelja, mnogo poznatijeg, i to dobitnika Oskara, koji se, kako tvrdi, hvali da se bori za pravdu u svetu, a upravo on je, takođe na audiciji, Miri svojevremeno rekao: 

- Znaš, dok te gledam, jednostavno ne mogu da se obuzdam, moj um brzo skrene s tvojih umetničkih sposobnosti na one seksualne. 


Ni ovog puta nije rekla o kom reditelju je reč. 

Podsetimo, Sorvino je samo jedna u nizu holivudskih zvezdi koje su optužile producenta Harvija Vajnstajna (66) za seksualno uznemiravanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija