• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

16.07.2018

14:22

OTAC MEGAN MARKL TVRDI DA SE NJEGOVA ĆERKA KRIJE IZA LAŽNOG OSMEHA: Znam da to nije prava sreća!

Showbiz

OTAC MEGAN MARKL TVRDI DA SE NJEGOVA ĆERKA KRIJE IZA LAŽNOG OSMEHA: Znam da to nije prava sreća!

Podeli vest

Tomas Markl, otac vojvotkinje Megan Markl, kaže da se po njenom ponašanju vidi da ona teško "izlazi na kraj" sa obavezama kraljevskog načina života. Ona odbija da razgovara sa njim i svoja osećanja krije iza bolnog i lažnog osmeha

Markl kaže da se sa Megan nije čuo još od venčanja, kada ga je ćerka poslednji put zvala da pita kako se oporavlja od operacije srca. 

 - Moj utisak trenutni je da je moja ćerka prestravljena i uplašena životom koji trenutno vodi -  rekao je za "The Sun" otac vojvotkinje otkrivajući da njene oči kriju duboku tugu. 

Reuters

Meganin otac je rekao i da njen osmeh, iako deluje sneno i zaneseno, je zapravo ukočen i lažan.

 - Znam kako se smeje od rođenja. Nije to to, nije to prava sreća -  rekao je Tomas koji ne krije i da je Megan posle poslednjeg poziva prestala da odgovara čak i na njegove poruke. 
Otac Megan Markl rekao je za britanske medije i da je njegovo zdravstveno stanje takvo da može da umre svakog časa i da bi voleo da se opet čuje sa ćerkom, da porazgovaraju i da je posavetuje kako da se oslobodi tolikog pritiska pod kojim je trenutno. Njih dvoje se ranije, dok nije postala deo kraljevske porodice, nisu viđali često, ali nikada nisu imali tako dugačak prekid komunikacije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Magazin

Džet set

Srbija