• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infromer.rs

18.07.2018

10:12

(VIDEO) DEMI MUR UKOPALA BRUSA VILISA: Gledam na naš brak kao na "Šesto čulo", ti si sve vreme BIO MRTAV!

Showbiz

(VIDEO) DEMI MUR UKOPALA BRUSA VILISA: Gledam na naš brak kao na "Šesto čulo", ti si sve vreme BIO MRTAV!

Podeli vest

Niko nema više materijala od bivše. Tako je i Demi Mur u nedavnom govoru "isprašila" bivšeg muža Brusa Vilisa. Ipak, nekadašnji ljubavnici i bračni partneri pokazali su da su posle svega u odličnim odnosima

Potpuno slučajno i spontano ili ne, tek Demi se pojavila na predstavljanju komedije koju Brus Vilis snima. 

Demi sepojavila na podijumu, stala je za govornicu i rekla: 

 "Gledam na naš brak kao na "Šesto čulo", ti si sve vreme bio mrtav". Osmesi nisu izostali, pa ni zagrljaji iako je Brus bio prilično iznenađen njenim rečima, prenose svetski mediji.

Demi i Brus su bili u braku od 1987. do 2000. godine i maju tri ćerke. 

O njegovim veštinama da se pravi mrtav u braku, Demi je rekla i: 

"Kada se Rumer rodila imali smo raspored menjanja pelena. A kad bi na njega doša red znao je da kaže da će mi platiti hiljadu dolara samo da ga odmenim". 

"People" piše i da je glumica imala još rizičnijih šala, između ostalih na račun Harvija Vajnstina. 

"Brus je imao preloman trenutak u karijeri kada se pojavio u "Petparačkim pričama". Mislim, takav akcioni junak odjednom je osvanuo u malom filmu. Ali, onda je otišao kod Vajnstina u hotel. Ne znam šta se tu dešavalo, ali je dobio sledeću veliku ulogu", rekla je Demi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija