• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

20.07.2018

19:51

(FOTO)  TIHI PRESVLAČIO GAĆE NA PLAŽI, NEDA UKRADEN SAMA I SMORENA! Ekipa Informera ulovila slavnog glumca i pevačicu na CRNOGORSKOM PRIMORJU!

Showbiz

(FOTO) TIHI PRESVLAČIO GAĆE NA PLAŽI, NEDA UKRADEN SAMA I SMORENA! Ekipa Informera ulovila slavnog glumca i pevačicu na CRNOGORSKOM PRIMORJU!

Podeli vest

Voja Brajović se potpuno opustio na plaži Jaz u Budvi, da je pred svima menjao kupaći. Pevačica se raspravljala s nekim telefonom, zbog čega je ceo dan bila neraspoložena

Glumac Voja Brajović toliko se opustio na letovanju u Crnoj Gori da je na dupke punoj plaži presvlačio kupaće gaće! U isto vreme, tridesetak kilometara dalje, pevačica Neda Ukraden sunčala se sama i smorena u blizini svoje kuće u Lepetanima.

Ekipa Informera uspela je da uhvati čuvenog glumca, ali i pevačku zvezdu bivše Jugoslavije u momentima kada su se raspištoljili na Jadranskom moru.
Legendarni Tihi iz "Otpisanih" već godinama se odmara sa suprugom Milicom Mihailović u Budvi, a vreme najviše voli da provodi na plaži Jaz. Pošto se dobro "izbanja", poznati glumac obavezno skine sa sebe mokar kupaći, kako bi potom mogao u potpunosti da uživa u obližnjem kafiću. Tako je bilo i juče. Mada su brojne oči sa plaže bile uprte u Voju, to ga nije sprečilo da se, kao i većina običnih ljudi, ogrne peškirom i svuče šorts, a zatim ga zamenim suvom garderobom. 

Pošto se dobro osušio, Brajović je malo iskulirao na ležaljci, za koju je izdvojio skoro 30 evra, a zatim se pridružio prijateljima sa kojima se već godinama karta u baru na plaži.


Za razliku od Voje, koji je delovao opušteno, Neda je dan provela smorena. Ona već godinama provodi leta u svojoj kući u Lepetanima, pa tu tradiciju nije prekinula ni ove godine. Kad ju je uhvatila ekipa Informera, pevačica se veći deo dana sa nekim žustro raspravljala preko mobilnog. Sudeći po njenom izrazu lica, ovaj razgovor joj nimalo nije prijao.

Svađa je trajala dugo, a i kad je završena, Ukradenova je ostala neraspoložena. Pevačica je na odmoru sa ćerkom Jelenom, zetom Pecom i unucima Nedom, Aleksandrom i Dušanom, ali je u sredu bila sama na plaži. Kako saznajemo, podmladak je tog dana otišao na jednodnevni izlet, a tek uveče se vratio u Boku kotorsku. Ukradenova će celo leto provesti na moru, a odatle će ići i na nastupe koje ima širom regiona.

S karminom i na plaži

Neda vodi računa o svom izgledu čak i kad je na plaži! Ona i na kupanje ide sa šminkom na licu, odnosno sa crvenim karminom. Takođe, kako bi sačuvala ten, ali i kožu od starenja, pop zvezda uz sebe uvek ima šešire i naočare.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SARA

pre 5 godina

SRAMITE SE NA CRNOGORSKOM PRIMORJU. DOK DJUKANOVIC SRBE UMALOVAZAVA OVI SA ESTRADE U CRNU GORU. SRAMI TE SE.

Zamislite

pre 5 godina

E, zamislite. Voja menjao mokre gaće, a Neda neraspolozena? Ajde Voju rašomonisali, ali kako saznaše šta je u Nedinoj glavi? Kada sam bio mlad, osobe, koje su krišom posmatrale druge ljude ili parove, na nekom skrovitom mestu, koji se na svoj način zadovoljavaju, nazivali "rašomoncima". Danas su to voajeri. Ovi "naši" su i masturbiralu na te prizore. Ovi današnji to verovatno rade ili u glavi ili kad pregledavaju ovakve slike ili snimke.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija