• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pulsonline

22.07.2018

13:58

(VIDEO) KIJA SE "OSVETILA" SLOBI, A U SPOTU POTKAČILA I LUNU,  a malo ko je to i  primetio!

Showbiz

(VIDEO) KIJA SE "OSVETILA" SLOBI, A U SPOTU POTKAČILA I LUNU, a malo ko je to i primetio!

Podeli vest

Kija Kockar može zadovoljno da se smeši jer ne samo da je na neki način "vratila" Slobi Radanoviću za javnu prevaru sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga", tako što je ušla u isti i odnela glavnu nagradu dok je njen suprug završio na četvrtom mestu, nego ga je "potukla" i na njegovom terenu

Naime, spot za njen debitantski singl "Ne vraćam se na staro", u saradnji sa sastavom "Ministarke", oborio je domaći YouTube rekord od 2,1 miliona pregleda u roku od samo 24 časa.

To je ogroman uspeh, naročito kada se uzme u obzir činjenica da je pesma "Nepristojna ponuda" njenog supruga za celih mesec dana pogledana svega 220 hiljada puta na istom servisu.

Kako se Radanoviću očigledno osvetila na najbolji mogući način, odnosno uspehom, čini se da nekadašnja stjuardesa nije odolela a da ne "potkači" i Lunu Đogani, devojku koju je mesecima morala da gleda u naručju svog supruga, te da neretko i sluša uzdahe iz njihove postelje.

printscreen youtube

Naime, spot za pesmu "Ne vraćam se na staro" počinje scenama u kojima jedna od pevačica "Ministarki" nosi šorts iz nove kolekcije sa potpisom "Luna Đo", a on se u prvom planu nalazi u scenama u kojima ide škakljivi deo teksta koji je, da se zaključiti, aluzija upravo na Đoganijevu.

- Koga noćas ti si opet slagala? Svoju slatku malu prodavala. Za tebe visoka je cena ko Avala. Ide navala!

Sporni šorts možete pogledati i u najavi kolekcije na Luninom Instagram nalogu.


Momenat u spotu u kom se pojavljuje ovaj komad garderobe, za koji kruže polemike da je preuzet iz kolekcije druge dizajnerke bez dozvole, možete pogledati od 0:29 do 0:34.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija