• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

24.07.2018

15:19

PAPARACO! SRPSKA LEPOTICA I HOLIVUDSKI GLUMAC:  Ninu Seničar dečko častio odmorom od 5.000 EVRA!

Showbiz

PAPARACO! SRPSKA LEPOTICA I HOLIVUDSKI GLUMAC: Ninu Seničar dečko častio odmorom od 5.000 EVRA!

Podeli vest

Ninu Seničar je momak Džej Elis odveo u najluksuzniji hotel na italijanskom ostrvu Iskija. U isto vreme tamo su letovali i Toto Kotunjo, Lili Kolins i Teri Gilijam

Ninu Seničar je dečko Džej Elis častio odmorom u najskupljem hotelu u Italiji, u kome noćenje košta 500 evra. Glumicu i voditeljku kviza "Ja volim Srbiju" je njen partner, takođe poznati glumac odveo na ostrvo Iskija, gde su za 10 dana potrošili 5.000 evra.

U hotelu "Albergo Regina Isabela" često borave velike zvezde, pa su s Ninom i Džejom u tom luksuzu uživali i pevač Toto Kotunjo, glumica Lili Kolins i reditelj Teri Gilijam.

Veoma je pažljiv

Paparaco Informera uspeo je da ih uslika dok su uz kaficu uživali na terasi hotela.
- Nina i Džej su često razdvojeni zbog poslovnih obaveza. Ona je u Srbiji zbog snimanja emisija, a on u Los Anđelesu, gde radi na novoj seriji. Kada uspeju da usklade slobodno vreme, žele maksimalno da uživaju, pa on ne štedi ni dinara. Zato su odseli u najluksuznijem hotelu na ostrvu u Tirenskom moru - kaže naš izvor.

Informer

(VIDEO) KO SME DA SE KAČI SA NJOM? Evo kako boksuje Nina Seničar!


Nina i Elis su u vezi dve godine, ali su na ovom odmoru delovali kao da su tek uplovili u ljubavnu vezu. Nisu se odvajali jedno od drugog ni na tren.
- On je veoma pažljiv prema njoj, stalno je mazi i trudi se da joj ugađa. Viđali smo ih na plaži, ali i na bazenu i u spa-centru. Veoma su slatki, izgledaju kao da su juče započeli vezu - priča naš izvor.

Opet pala na glumca

Stiče se utisak da lepa voditeljka i glumica nikada nije bila zaljubljenija, ali intimu ljubomorno čuva od očiju javnosti. Ona veruje da će biti srećnija ako što manje ljudi zna detalje iz njenog privatnog života.
- Ljubav na daljinu čuvamo tako što je ne promovišemo. Odlično se razumemo i jedno drugom pružamo veliku podršku. Meni mnogo znači njegova podrška. Zaista nisam želela da se opet zabavljam sa glumcem i u početku sam bila protiv toga, ali sam se onda uverila kako veza između dva glumca u stvari može da opstane i da sve zavisi od komunikacije i međusobne podrške - rekla je svojevremeno Nina.

S Ramacotijem upoznala svetske face

Public

Nina Seničar navikla je na život na visokoj nozi i da je stalno okružena svetski poznatim ličnostima. Dok se zabavljala s muzičkom zvezdom Erosom Ramacotijem, Nina je upoznala mnoge uticajne ljude iz Italije. Zatim je bila godinu dana u vezi sa holivudskim glumcem Dominikom Adamsom, a potom je uplovila u romansu sa zvezdom HBO kanala Džejom Elisom, s kojim je već dve godine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Скромност је врлина...Бахатост крах за брак...Бегај сестро док још... - "волиш" Србију...

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija