• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

25.07.2018

10:07

PIJAN ME JE BACAO NA POD! Meseca dana pre samoubistva ćerka Milića Vukašinovića iznela je jezive optužbe!

Showbiz

PIJAN ME JE BACAO NA POD! Meseca dana pre samoubistva ćerka Milića Vukašinovića iznela je jezive optužbe!

Podeli vest

Maja Avdibegović, ćerka muzičara Milića Vukašinovića, sinoć oko ponoći izvršila je samoubistvo u sarajevskom naselju Jezero

Maja Avdibegović je i u junu ove godine pokušala da izvrši samoubistvo tako što je žiletom prerezala vene u kupatilu, posle čega se prvi put oglasila u javnosti i progovorila o svom odnosu sa ocem.

Maja je tada priznala da je dva puta pokušala da digne ruku na sebe, a kako je tvrdila otac ju je maltretirao.

- Prvi put sam pokušala da se ubijem kada me je otac ostavio zbog Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upi*anog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim - ispričala je ona.

Milićeva ćerka dodala je i da je, kako kaže, sama brinula o nepokretnoj majci.

- Moja mama je godinama konobarisala i izdržavala ga. Kada je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na negu, ali ona nije htela da potpiše. Tad sam poludela, razbila staklo, prerezala ruku, došla je Hitna, pa su me odveli na psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi deca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lekove - ispričala je pre mesec dana za "Kurir". 

S druge strane, Milić je tvrdio da nikada nije udario ćerku Maju.

- Ćerka se meni sveti jer sam izneo istinu o njenoj narkomaniji i što će posle ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta uspe da sebi oduzme život - rekao je Milić i dodao da ju je njen partner navukao na herion.

TRAGEDIJA MILIĆA VUKAŠINOVIĆA! Ćerku Maju (35) mrtvu u stanu pronašla drugarica!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Sramna porodica, vazno joj je bilo da je napravila rogove sa rukom.

Jimmy Le Santo

pre 5 godina

Žalosno užas za svakog roditelja pa makar bio kso Mića

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija