• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

31.07.2018

10:24

MILA KUNIS: Ešton se i dalje viđa sa decom Demi Mur

Showbiz

MILA KUNIS: Ešton se i dalje viđa sa decom Demi Mur

Podeli vest

Mila Kunis kaže o svom braku sa Eštonom Kučerom da je on vrlo otvoren i srećan, a da je njen suprug sa Demi Mur imao "pravu i kvalitetnu vezu", kao da se i dalje viđa sa njenim ćerkama

Mila i Ešton su osam godina u braku, a pre je slavni glumac bio u zajednici sa pedesetpetogodišnjom holivudskom zvezdom Demi Mur. 

 - Podizali su troje dece, bila je to prava veza i prava porodica. Iako je Ešton bio dosta mlađi on je njih stvarno voleo i u tome je uživao  - rekla je Mila.

Mila je potvrdila za magazin "People" i da je on i dalej u vezi sa ćerkama Demi Mur i Brusa Vilisa. 

Rekla je i da je svi i dalje pitaju da li se oseća da su njih dvoje bili sudbinski predodređeni jedno drugom još od tinejdžerskih dana. 

 - Ne, mislim da nismo. Da smo se smuvali dok smo snimali seriju "Vesele 70" nikad ne bismo dovde dogurali. Nismo isti bili tad i sad -  objasnila je glumica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija