• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/Informer.rs

01.08.2018

09:43

HAJDI KLUM: Samo kad vidim svog dečka pomislim na godine

Showbiz

HAJDI KLUM: Samo kad vidim svog dečka pomislim na godine

Podeli vest

Hajdi Klum je nadmašila samu sebe, pa je sada u vezi sa 16 godina mlađim momkom - i to gitaristom popularnog benda "Tokio Hotel" Tomom Kaulicem. Ali, bar zasad, nemački supermodel, voditeljka i dizajnerka Hajdi Klum ne može se pohvaliti srećom u ljubavi.

Četrdesetpetogodišnja lepotica iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru modela, četvoro dece, ali i brojne propale ljubavne veze, zbog čega mnogi misle da je ukleta kada je u pitanju ljubav. 

Sve je počelo s njenim prvim suprugom, stilistom Rikom Pipinom, s kojim se venčala 1997. godine, a razvela se 2002. godine. Zatim se nastavilo s vremešnim italijanskim zavodnikom Flaviom Brijatoreom 2003. godine. Nakon što je lepotica ponosno potvrdila da čeka njihovo prvo dete, Flavio ju je odmah ostavio, a o kćerkici Leni milioner se nikada nije previše brinuo. 

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma, Hajdi je započela vezu s muzičarem Silom, s kojim se venčala 2005. godine u Meksiku. Par ima troje biološke dece, a Sil je usvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima je insistirala da je upravo on njen otac, a ne Flavio, koji je danas, ironično, miran porodični čovek.Za par se sedma godina braka pokazala kao ukleta, a zbog dece su ostali u vrlo bliskim odnosima.

Posle Sila Hajdi je volela telohranitelja Martina Kristena, s kojim je bila dve godine. 

Sada ljubi dosta mlađeg Toma, koji je tek napunio 28 godina. 

 - Ne razmišljam o godinama i o starenju. Drugi me često podsećaju na to koliko imam godina, jer se zaista ne osećam tako. Moj dečko je mnogo mlađi od mene i zbog toga svi dovode u pitanje opstanak naše veze. Momenat kada razmišljam o tome je jedini kada se na mome licu mogu videti godine i bore, kada se zamislim o svemu -  rekla je lepa Hajdi za magazin "In stajl" (In Style). 


Ona ne krije da je zaljubljena i srećna, a za sada par ne pravi velike planove.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija