• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

03.08.2018

20:57

(FOTO) SEKSI I U 46-OJ! Sofija Vergara uživa na Bahamima, a sve to deli sa fanovima!

Showbiz

(FOTO) SEKSI I U 46-OJ! Sofija Vergara uživa na Bahamima, a sve to deli sa fanovima!

Podeli vest

Uloga u seriji "Moderna porodica" zanosnu glumicu Sofiju Vergaru poslala je u sam vrh najplaćenijih, a ovih dana ona se odmara na Bahamima i gotovo svakodnevno o tome obaveštava svoje pratioce na Instagramu

Vergara (46) letuje na Bahamima u raskošnoj kući na plaži "Kasa Čipi Čipi" zajedno sa svojim suprugom Džoom Manganijelom (41) i nekoliko prijateljica. O svemu što rade i kako se provode Vergara obaveštava svoje pratioce na Instagramu, deleći na ovoj društvenoj mreži razne fotografije. 

Nedavno je pozirala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu i time pokazala svoju zanosnu figuru. Na Bahame je tek nedavno stigla, pa nije još “pocrnela”, te se trudi da sa prijateljicama sve vreme koje može provede na plaži i dobije preplanuli ten.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jul 28, 2018 at 5:17pm PDT


Nakon sunčanja, s prijateljicama ode na ručak, pre kojeg se malo i fotografišu. Uz ručak, obično, Vergara objavi poneku fotografiju. 
Zajedno sa Vergarom letuje i njen kolega iz serije “Moderna porodica” Džesi Tajler Ferguson (42) sa svojim suprugom advokatom Džastinom Mikitom (32).

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jul 29, 2018 at 2:22pm PDT


Pritčet, odnosno Džesi, pokazao je svoje veštine veslanja, a kad ga je Sofija fotografisala stajao je na dasci. Njegov suprug, s kojim je nedavno proslavio petu godišnjicu braka, pozirao je na pesku i držao svoju dasku.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jul 26, 2018 at 5:54pm PDT


Inače, Vergara je šestu godinu zaredom proglašena za najbolju TV glumicu po “Forbsu”, dve godine je bila u braku s prijateljem iz škole Džoijem Gonsalesom (45), s kojim ima sina Manola (25), a 2015. je ponovo stala na “ludi kamen”. 

Uloga u "Modernoj porodici" ne samo da ju je proslavila, već je zahvaljujući njoj postala i najbolje plaćena glumica. Njeno bogatstvo se procenjuje na 120 miliona dolara.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jul 24, 2018 at 8:22am PDT


A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jul 22, 2018 at 2:50pm PDT


A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Jul 21, 2018 at 9:25pm PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija