• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr.Informer.rs

03.08.2018

21:17

(VIDEO) ​KOMPLIKACIJE: Demi je i dalje u bolnici, njeno stanje nije dobro!

Showbiz

(VIDEO) ​KOMPLIKACIJE: Demi je i dalje u bolnici, njeno stanje nije dobro!

Podeli vest

Mada se očekivalo da će pevačica već biti kod kuće, usled neočekivanih komplikacija, Demi je zadržana i još se oporavlja. Navodno ima visoku temperaturu...

Pevačica Demi Lovato (25) je već više od nedelju dana u bolnici u Los Anđelesu, u kojoj je završila zbog predoziranja nepoznatim opijatom, piše Mirror. Mada se očekivalo da će pevačica već biti kod kuće, usled neočekivanih komplikacija, Demi je zadržana i još se oporavlja. Prema pisanju stranih medija, Demi ima visoku temperaturu i povraća, a uskoro se očekuje potpun oporavak.

- Nije joj bilo dobro tokom vikenda. Imala je groznicu i pokazivala znake infekcije. Trenutno je leče od problema koji se javljaju nakon predoziranja drogom, pa će ostati u bolnici još nekoliko dana - rekao je izvor za TMZ.  

Demi se godinama borila sa zavisnošću od kokaina i alkohola, a provela je i neko vreme na rehabilitaciji. Nakon što je šest godina bila 'čista', Lovato je opet podlegla iskušenjima. Pevačica je prošle nedelje bila na kućnoj zabavi, a sledećeg jutra je iz njenog stana upućen poziv za Hitnu pomoć. 

Na audio zapisu se čuje muški i ženski glas koji mole dispečera da Hitna pomoć ne pali sirene. On im je na to odgovorio da to jednostavno nije moguće i da je važno da upale sirenu kako bi što pre stigli na odredište.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je medicinsko osoblje stiglo do Demi, pevačica je bila u nesvesnom stanju. Počelo je da se nagađa da se predozirala heroinom, ali niko nije potvrdio te navode do danas. Pevačica nikako ne želi da kaže šta je tačno uzela.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija