• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dejli mejl/Informer.rs

06.08.2018

12:32

SAUČESNIŠTVO? Znala sam da će Lenon biti ubijen dva meseca pre tragedije!

Showbiz

SAUČESNIŠTVO? Znala sam da će Lenon biti ubijen dva meseca pre tragedije!

Podeli vest

Medicinska radnica Glorija Hiroko Čepmen (67), supruga Marka Čepmena (62), ubice čuvenog muzičara Džona Lenona, priznala je da je znala da će njen suprug ubiti slavnog bitsla čak dva meseca pre same tragedije, piše Dejli Mejl

- Kad sam čula da je u Njujorku došlo do pucnjave i da je Lenon ubijen, odmah sam znala da je moj Mark kriv za to - ispričala je Glorija za Miror. Ona je dodala je da je Mark više puta planirao da ubije muzičara, ali da je od toga uspela da ga odgovori. 

- Nakon što je prvi put poželeo da ga ubije, došao je kući sav preplašen. Rekao mi je da je odustao, jer me previše voli - tvrdi Gloria. 

Mark je na kraju, ipak, odlučio da ubije nekadašnjeg člana Bitlsa ne bi li njegovo ime postalo poznato u svetu. 

Džon Lenon je ubijen 8. decembra 1980. godine. Pogođen je sa četiri metka u leđa. Čepmena, inače nekadašnjeg Lenonovog obožavaoca, naljutilo je to što je muzičar govorio da su Bitlsi popularniji od Isusa. 
Ovaj verski fanatik je osuđen na zatvorsku kaznu u rasponu od 20 godina do doživotne robije, koju služi u zatvoru u Aldenu u američkoj državi Njujork.

APfoto

APfoto

Čepmen je u više je navrata tražio da bude pušten na slobodu. Do 2016. vlastima je uputio devet zahteva za uslovnu kaznu, ali je svaki odbijen. 

Ovog meseca će ponovo imati pravo da traži puštanje na slobodu, posle 38 godina robije. 

- Nije bitno koliko će moj Mark ostati u zatvoru, ja ću ga čekati - kaže Glorija Čepmen, koja strahuje da bi Lenonovi fanovi hteli da se osvete njenom suprugu. 

Glorija kaže da joj vera ne bi dozvolila da napusti svog muža, za koga se udala 18 meseci pre nego je Mark ubio Lenona. Sve godine njegovog odsluženja kazne, ona posećuje supruga u zatvoru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija