• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2018

12:31

OČAJNI SMO! Oglasila se Goca Tržan povodom ubistva kuma!

Showbiz

OČAJNI SMO! Oglasila se Goca Tržan povodom ubistva kuma!

Podeli vest

Kum Goce Tržan Mario Trtić (28) iz Đurđeva juče je ubijen, a pevačica je neutešna zbog njegove smrti

- Očajni smo i pretužni. Strašna tragedija. Naš kum ni mrava ne bi zgazio. Nemamo reči. Bio je najpitomiji čovek na svetu - rekla je Goca Tržan.

Mario Trtić (28), venčani kum pevačice Goce Tržan i Radomira Raše Novakovića ubijen je sinoć. zločin se desio u Đurđevu kod Novog Sada. Ono što je u ovom trenutku poznato je i da je drugi muškarac, vlasnik kuće, Mitar Vuković (66) izvršio samoubistvo.

Kako se saznaje, reč je u duplom kumstvu. Mario je venčao Rašu, a Raša njega u decembru.

Објава коју дели Mario Trtić (@mariotrtic) дана 25. Мар 2017. у 3:26 PDT

Podsetimo, Goca Tržan (41) i Raša Novaković (27) venčali su se 20. septembra 2015. godine. U sredu popodne žabaljskoj policiji prijavljen je nestanak Gocinog kuma Maria. Navodno on je zadnji put viđen na mopedu i da mu se nakon toga gubi svaki trag. Policija je nakon obilaska nekoliko kuća, došla do veleletne kuće u vlasništvu Mirka i uočila moped.

- Na terasi kuće, policija je pronašla dva beživotna tela. Pretpostavlja se da je Mitar prvo ubio Maria, pa onda izvršio samoubistvo. Na terasi je bilo puno čaura , na sve strane - kaže izvor iz MUP-a.

VI DETALJI UBISTVA KUMA GOCE TRŽAN! Mitar izrešetao Marija pa presudio sebi, meštani Đurđeva kažu da se UBICA GODINAMA BAVIO ZELENAŠENJEM!

GOCA BRANI LENI DA SE VIDI SA OCEM IVANOM! On se i dalje nada da će dobiti drugu šansu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija