• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net informer.rs

10.08.2018

17:18

(FOTO) ŠTA ZNA DETE ŠTA JE GLAMUR: Poznatom glumcu toaletu pred premijeru "pokvario" sinčić!

Showbiz

(FOTO) ŠTA ZNA DETE ŠTA JE GLAMUR: Poznatom glumcu toaletu pred premijeru "pokvario" sinčić!

Podeli vest

Britanski glumac Džejson Stetam i njegova verenica Rosi Hanington-Vitli uživali su na premijeri njegovog filma "The Meg" u Los Anđelesu u ponedeljak uveče, a njihov trinaestomesečni sin Džek Oskar je hteo da im se pridruži, piše "Pipl" 

Hanigton-Vitli je dan posle premijere objavila tri slatke fotografije napravljene kod ulaznih vrata njihove kuće na kojima sa ka njoj i njenom vereniku zaleće trinaestomesečni sin obučen samo u pelenu i na kraju obgrli oca oko nogu. 
Na setu crno-belih fotografija ponosna mama obučena u glamuroznu crnu haljinu posmatrala je kako se njihov sin slatko "srušio" na Stetama. 

- Tatina premijera filma. Toliko sam ponosna na tebe - napisala je ispod jedne od fotografija. 

Manekenka i glumac su se verili u januaru 2016, a njihovo prvo dete je rođeno u junu 2017.

Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 7. Авг 2018. у 3:51 PDT


Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 7. Авг 2018. у 3:49 PDT


Објава коју дели Rosie HW (@rosiehw) дана 7. Авг 2018. у 3:48 PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija