• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

13.08.2018

10:21

(FOTO) ZOVEM SE ELBA, IDRIS ELBA! Glumac se oglasio nakon glasina da će biti novi BOND!

Showbiz

(FOTO) ZOVEM SE ELBA, IDRIS ELBA! Glumac se oglasio nakon glasina da će biti novi BOND!

Podeli vest

Britanski glumac Idris Elba oglasio se po prvi put od kada kruže glasine da bi on mogao da bude novi Džejms Bond

Zvezda kultne serije "Doušnici" (The Wire), koji se već duže vreme pominje kao mogući naslednik Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007, na svom Tviter profilu ostavio je zagonetnu poruku. 

Elba se kratko oglasio, napisavši: 

"Zovem se Elba, Idris Elba", parafrazirajući karakterističan način predstavljanja tajnog agenta 007: "Zovem se Bond, Džejms Bond".

Spekulacije medija o mogućem dodeljivanju uloge Elbi podgrejane su prethodnih dana, nakon što je producentkinja filmova o Džejmsu Bondu Barbara Brokoli izjavila da je vreme da ulogu čuvenog agenta zaigra "glumac koji nije belac".





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija