• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

14.08.2018

12:39

OSEĆAM DA MI SE BLIŽI KRAJ! Posle Redforda, i Majk Kejn ide u penziju?

Showbiz

OSEĆAM DA MI SE BLIŽI KRAJ! Posle Redforda, i Majk Kejn ide u penziju?

Podeli vest

Slavni britanski glumac ser Majkl Kejn, u intervjuu za list Miror, otkrio je da je "svet počeo da mu se zatvara kako se približavao 70. godini života". Onda mu je sa ponudom da se pojavi u njegovom filmu "Betmen: Početak", došao reditelj Kristofer Nolan. Tim filmom, dodaje, ponovo je "započeo" svoju karijeru

Kejn je, kako kaže, svoje najbolje filmove snimio upravo u sedamdesetim godinama života, kao i da je zapravo tek u osmoj deceniji započeo novi deo života kao stariji glumac. 

 - Kada dođeš do 70. ili 75. godine života misliš da je sve gotovo. Ja sam tada napravio sedam najboljih filmova u kojima sam ikada glumio -  rekao je glumac. 

Na tome je ukazao je, zahvalan Kristoferu Nolanu koji ga je angažovao u filmovima "Batman: Početak", "Mračni vitez" i "Prestiž".

 - Sviđa mi se taj čovek. Smatram ga svojim srećnom zvezom -  istakao je legendarni Britanac, koji je glumio u više od 167 filmova. 
On, međutim, uprkos pomenutom "oživljavanju", kaže da bi uskoro mogao da ode u penziju. 

Kejn i dalje često hoda pomoću štapa, nakon što je u martu slomio članak. Prošle godine je izjavio da je okrenuo zdravijem načinu života, jer se boji oboljenja od karcinoma.

Zbog toga je prestao da pije, počeo je da pazi na ishranu, a podrška u svemu mu je pružila supruga Šakira (71). 

Predstojeći filmovi, u kojima ćemo imati prilike da gledamo legendarnog Majkla Kejna su "Kralj lopova" i "Četvoro dece i to".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59