• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr.Informer.rs

17.08.2018

16:23

DETALJ NA KOJI NIKO NE OBRAĆA PAŽNJU: Ako Megan ostane u drugom stanju, odaće je - NJENA KOSA!

Showbiz

DETALJ NA KOJI NIKO NE OBRAĆA PAŽNJU: Ako Megan ostane u drugom stanju, odaće je - NJENA KOSA!

Podeli vest

Ako ostane trudna verovatno ćemo je sve češće gledati s raznim punđama i sa skupljenom kosom, jer je to jedino što joj preostaje kad više ne bude smela da koristi jake hemikalije

Nakon bajkovitog venčanja britanskog prestolonasljednika s američkom glumicom, brojni fanovi Megan Markl i princa Harija diljem sveta nadaju se vesti o prinovi. I baš kad su se mnogi ponadali da je vojvotkinja u blaženom stanju, glasine je opovrgla sama Megan s čašom šampanjca u ruci.

Profesorka i osnivačica portala 'Beaumontetiquette'  Mika Meijer 'upozorila' je sve one koji nadziru svaki pokret vojvotkinje da možda na 'pogrešan način' posmatraju Markl:

- Kad očekujemo da je neko trudan obično tražimo najjasnije znakove poput većeg stomaka, izbegavanja alkohola i slično - rekla je Meijer i dodala da bi Megan, s obzirom na njeno afro američko poreklo, moglo da oda nešto drugo - nešto na šta bi stvarno retki obraćali pažnju!

Reuters

- Majka mi je Afroamerikanka, a tata ima Nemačke i Irske krvi zbog čega moja kosa nikako ne može da bude ravna - ispričala je još 2011. prilikom jednog intervjua tadašnja glumica, danas vojvotkinja od Saseksa. 

- Ne znamo čime Megan tretira kosu, ali da bi je uspešno izravnala koristi ili keratin ili brazilski tretman za ravnanje kojem se podvrgavaju mnoge kovrdžave Afroamerikanke - objasnila je profesorka i dodala da Megan ako zatrudni nikako neće smeti da koristiti ni jedan od tih proizvoda. 

Svoju tvrdnju Mika dokazuje ličnim iskustvom, s obzirom na to da delom potiče iz Afrike.

Reuters

- Imam vrlo kovrdžavu, divlju i neposlušnu kosu i znam kako je teško izravnati je. Ali znam i koliko mi je teško palo da je ne 'peglam' od kada sam saznala da trudna, budući da je reč o proizvodima koji nikako ne smeju da se koristite u drugom stanju - ispričala je Mika, koja je onima koji žele da što pre da saznaju sve o vojvotkinjinoj trudnoći poručila da posmatraju - njenu kosu! 

- Ako ostane trudna verovatno ćemo je sve češće gledati s raznim punđama i sa skupljenom kosom jer je to jedino što joj preostaje kad više ne bude smela da koristi jake hemikalije, koje joj sada pomažu da dobije 'uredan izgled' kakav želi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radoznalost

pre 5 godina

Radoznalost je bolest, a toga radoznali nisu svesni. Zasto se toliko prati ova zena, zasto ceo svet treba da zna kada se j*bala sa muzem, koliko puta dnevno i da li je trudna? Koja korist celom svetu od toga, sem da se nekome zadovolji bolesna radoznalost, a to im je jedina mentalna hrana. Jadni.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija