• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

18.08.2018

10:11

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ TEŠKA SRCA PROGOVORIO O ĆERKI: Kao da mi fali trećina mene, sa ove dve trećine nastavljam dalje...

Showbiz

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ TEŠKA SRCA PROGOVORIO O ĆERKI: Kao da mi fali trećina mene, sa ove dve trećine nastavljam dalje...

Podeli vest

Milić Vukašinović po prvi put je bio na nekom javnom događaju nakon tragične smrti njegove ćerke Maje

Milić je pristao da popriča i e bez zadrške izneo svoje emocije.

- Osećam se kao da mi fali trećina mene... Sa ove dve trećine nastavljam dalje - rekao je Milić za Telegraf.rs i dodao:

20 GODINA ČEKAM DA MI JAVE DA JE UMRLA! Potresna ispovest Milića Vukašinovića o smrti ćerke

- Deca su odlično, ova faza je još za njih vrlo bolna jer ako im se ne kaže, oni imaju telefone i nađu na internetu, saznaju neke stvari. Obzirom da oni nisu bili sa majkom, nego u dečjem selu, tamo su uslovi su fenomenalni, te žene koje paze na njih se trude da to prođe što bezbolnije - objasnio je Vukašinović, koji je zatim deci i roditeljima poslao snažnu poruku.

- Teško je reći nešto što može nešto da promeni kad je takva situacija u pitanju. Nemoguće je držati dete pod staklenim zvonom, odvojiti o društva, od života. Najbitnije je da deci usade porodično vaspitanje i lepotu porodičnog života koju treba da ponesu i da onda shvate da će sve to da izgube ako se odaju narkomaniji - zaključio je roker.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija