• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/novosti.rs

18.08.2018

23:55

(VIDEO) BOGOLJUB KARIĆ OŽENIO SINA! Luksuzno venčanje na Svetom Stefanu

Showbiz

(VIDEO) BOGOLJUB KARIĆ OŽENIO SINA! Luksuzno venčanje na Svetom Stefanu

Podeli vest

Porodica Bogoljuba Karića krenula je peščanim stazama Miločera, po ugledu na poznate koji su ovde izgovorili sudbonosno "da". Svadbeno građansko veselje bilo je kao iz bajke, a na ludi kamen su stali Bogoljubov sin Nebojša (39) i Ksenija iz Rusije. 

Luksuzna ceremonija održana je na Svetom Stefanu, a Nebojša je skoro godinu dana u vezi sa izabranicom Ksenijom. Skupoj svečanosti je prisustvovala cela porodica, predvođena Bogoljubom Karićem.

Tokom ceremonije venčanja mladoženja je od sreće zaplakao. 

Inače, Bogoljub i Milanka Karić su organizaciju svadbe prepustili sinu i kćerkama.
Ovom svečanom danu porodice Karić prisustvovale su odabrane zvanice, ali je Bogoljub ipak odlučio da emotivne trenutke podeli sa javnošću, pa je celu ceremoniju prenosio uživo putem Fejsbuka.

Ono što je mnogima zapalo posebno za oko je da je na venčanju voditelj programa bio jedan od najpoznatijih mladih srpskih glumaca - Miloš Biković.

Medijskim ekipama ulaz je bio zabranjen, jer su Karićevi očigledno želeli da proslave u krugu porodice i najbližih prijatelja.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milanko Kovacevic

pre 5 godina

Pa novinaru,ozenio se Bogoljubov sin.Kako moze Bogoljub karic ozenio sina,pa valjda je momak ozenio devojku!!!

Vladdimir

pre 5 godina

Veliki Srbin i "ruski patriota", a ženi sina u Crnoj Gori... sramota...

Jeremija

pre 5 godina

Nije sramota, to je Srbija. To je stanje stvari.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija