• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2018

11:27

NE ŽELIMO DA TE GLEDAMO VIŠE! Madona izazvala bes govorom u čast preminule Arete Frenklin

Showbiz

NE ŽELIMO DA TE GLEDAMO VIŠE! Madona izazvala bes govorom u čast preminule Arete Frenklin

Podeli vest

Madona je na dodeli MTV nagrada dobila priliku da održi govor u čast preminule Arete Frenklin. Sudeći po reakcijama publike i kritičara, Madona je sve razočarala!

Kraljica popa je u govoru koji je trajao 10 minuta  iskoristila priliku da se priseti početaka svoje karijere kao pevačice i plesačice. Svi su očekivali da će pričati o soul divi koja je umrla prošle nedelje u 76. godini posle teške bolestim međutim Madona je uglavnom pričala o sebi.

Pričajući o svojoj karijeri i anegdotama iz života, Madona je pomenula Aretu tek jednom, i to pričom o audiciji na kojoj je pevala upravo njenu pesmu.

"Areta Luiz Frenklin je promenila kurs mog života. Napustila sam Detroit sa 18 godina i 35 dolara u svom džepu. Moj san je tada bio da postanem profesionalna plesačica. Tada sam odlučila da nastupim na jednoj audiciji sa Aretinom pesmom - i prošla", rekla je Madona u svom govoru.

(VIDEO) UMRLA ARETA FRENKLIN! Kraljica soula izgubila bitku sa teškom bolešću!

Bio je to trenutak kada je publika aplaudirala na pomen preminule pevačice, ali Madona nije uspela da popravi utisak bez obzira na priču o svom životu.

Ovo nije prvi put da se Madona blamira na ovakav način. Slično se desilo kada je govorila u čast Prinsa 2016, kao i Majkla Džeksona 2009. godine. Tradicija se nastavila i ove godine. Ubrzo nakon Madoninog govora, Tviter se usijao od komentara koji osućuju kraljicu popa.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija